loading...

Betekenis Dromen Van Bedrog

Hoe ziet een droom over Cheating betekenen?

Dromen van een vreemdgaan partner behoren tot de meest voorkomende dromen gemeld. Deze dromen zijn vaak zo emotioneel verontrustend dat het niet ongebruikelijk om je partner te beschuldigen van bedrog als je wakker wordt. In werkelijkheid, zijn vreemdgaan dromen vaak gerelateerd aan uw eigen laag zelfbeeld of een schuldig geweten.

Betekenis Dromen Van Bedrog

Droomt dat je partner je bedriegt

Kan een gevolg zijn van je eigen onzekerheden en angst om niet aantrekkelijk of goed genoeg zijn. Je kan voelen verwaarloosd door je partner is het voeden van je onzekerheden en bang dat ze zal verlaten of verlaten u.

Kan een gevolg van een gebrek aan vertrouwen in de relatie. De droom biedt u de kans om uw problemen te onderzoeken met vertrouwen en de betrouwbaarheid van uw partner.

Het kan zijn dat je onbewuste is het oppakken van signalen dat je partner eigenlijk bedriegen, of is ongelukkig in de relatie. De droom biedt u een waarschuwing en een kans om de communicatielijnen open voordat de dingen te ver gaan.

Als je droomt dat je vals spelen kan erop wijzen dat u niet eerlijk met jezelf over iets in het wakende leven of je kan vragen als je bedriegt jezelf uit iets wat je verdient, omdat je voelt dat je niet verdienen.

Kan een projectie van je eigen ontrouw of schuld meer dan aangetrokken tot iemand anders.

Droomt dat je bedriegt je partner

Kan een eenvoudige wensvervulling of een verlangen naar iets nieuws en spannend. De droom is het verstrekken van een kans om je seksualiteit veilig te verkennen.

Het kan ook een gevolg van schuldgevoel omdat je het vinden van jezelf fysiek aangetrokken tot iemand anders.

De “andere” man of vrouw in de droom kan uw animus (de mannelijke aspecten van een vrouw) of uw anima (het vrouwelijke aspecten van een man) die je leert om ‘liefde’ vertegenwoordigen, te accepteren en te integreren in je.

Droomt dat iemand vals spelen op een spel

Kan erop wijzen dat je niet eerlijk met jezelf over iets in het wakende leven en je projecteert uw geweten aan iemand anders.

U kan worden gevoel bedrogen uit iets dat je getiteld voelt om in wakende leven.

U kunt sommige wandaden hebben meegemaakt tijdens de dag dat alleen geregistreerde op een onbewust niveau.

Droomt dat je vreemdgaan bij een spel

Kan erop wijzen dat je niet eerlijk met jezelf over iets in het wakende leven of je kan een schuldig geweten dan iets wat je deed tijdens de dag.

Je kan vragen als je bedriegt jezelf uit iets wat je verdient, omdat een deel van je voelt dat je niet verdienen.