loading...

Betekenis Dromen Van Brug

De droom kan zien: balk bruggen, cantilever bruggen, boogbruggen, hangbruggen, tuibruggen en truss bruggen. Bruggen zijn vaak voorstellingen van verbinding, stabiliteit en vooruitgang. Zo is de beroemde Brooklyn Bridge gezegd te zijn gebouwd als een route voor Italiaanse Amerikanen om te zoeken naar vacatures in Manhattan terug in de jaren 1870. Vaak in het occulte, bruggen worden gezien als indicatoren dat iemands leven is in transitie naar een transformatie (meestal goddelijk en geestelijk), “het overbruggen van” de kloof van je huidige zelf naar je toekomstige zelf. In het algemeen, bruggen vormen die de meeste problemen kunnen worden overwonnen. Met vindingrijkheid en een steady-kop, kunnen we deze symbolische brug naar de “woelige wateren” van het leven te vermijden.

Betekenis Dromen Van Brug

In je dromen je kan hebben …

Kruiste een brug over een meer of een rivier.

Gezien een brug in de buurt van een dam.

Kruiste een stevige brug.

Kruiste een zwakke en gevaarlijke brug.

Gevallen in het midden van een brug.

Poging om een ​​brug over te steken, maar kon de andere kant niet bereiken.

Gezien of kruiste een beroemde brug, zoals de Golden Gate Bridge.

Bouwde een brug.

Gezien een brug, terwijl op een boot.

Reisde onder een brug.

Zwom onder een brug.

Positieve veranderingen zijn voet als …

Een ophaalbrug kan vooruitzichten in het bedrijfsleven te geven.

Een stenen brug kan erop wijzen dat de financiële verbetering zal optreden.

Vermaakt terwijl op een brug kan betekenen dat een van uw wensen worden vervuld.

Succes oversteken van een oude gevaarlijke brug kan betekenen dat u zal trekken door een moeilijke tijd.

De droom was over het algemeen positief.

Gedetailleerde droom interpretatie …

Een brug in een droom te bouwen symboliseert het verschil tussen de menselijke bewuste en onbewuste. Het is belangrijk op te merken dat dit een kruispunt in je leven kan betekenen. U kunt een verschil in andermans point-of-view tegenkomen.

Een brug te zien in je droom kan staan ​​voor een ongelooflijke nieuwe start, reizen of transitie. Een brug in je droom is een indicatie dat de tijden zijn zal moeilijk zijn. Bridgework zien in een droom geeft je nodig hebt om te prioriteren en organiseren van uw verplichtingen.

Stenen bruggen geven financiële verbetering is aan de horizon. Een brug gemaakt van baksteen betekent dat het leven is van jou voor het oprapen. De boodschap hier is om te leven naar de absolute volle!

Een goed ontworpen brug laat zien dat de passage zal heel glad en duidelijk zijn. Een touw brug zal ofwel een precaire of een gemakkelijke doorgang. Was de brug over een rivier of stroom? Droomt van brug over het water betekent dat je creatief en laks zijn; is het van belang te zijn hardwerkende, goed georganiseerd en druk. Als het water was ruw (als de oceaan), kon je zorgen te maken over iets. En als de brug was instabiel is, kan het probleem in een vriendschap of romantische relatie voorbode. Te worden gebroken of worden bijna gedood door een brug betekent je nodig hebt om je gevoelens te uiten met betrekking tot de situatie rond het werk.

Als je viel van een brug, het betekent dat het misschien tijd om uw plannen in daden om te zetten zijn. Heb je ruzie met anderen onlangs? Als dat zo is deze droom geeft aan dat het tijd is om de scores te regelen voor eens en altijd. Het leven is te kort om het negeren van de boodschappen van je innerlijke hart te verspillen. Je moet proberen om eventuele verschillen met collega’s of vrienden af ​​te wikkelen.

Als u vermaken terwijl ze op een brug (zoals een festival), dit teken verzekert uw hoogste verwachtingen zal worden verleend. Aan de andere kant, vechten op een brug betekent dat je al te agressief naar iemand. Misschien is het verstandig om na te denken over andere gevoelens van mensen voordat je iets doen uitslag?

Rijden op een boot die onder de brug passeert voorspelt veel geluk in de toekomst. Soms, deze droom betekent dat je jezelf bent overwerkt. Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van het leven. Je moet ook proberen te voorkomen dat je meeslepen door je emoties met betrekking tot een zaak in uw wakende leven. Op een brug varen (het nemen van een boot-tour van bruggen) te zijn geweest, vertegenwoordigt een gelukkig zakelijke situatie zal plaatsvinden. Als de boot is gestrand of in gevaar, wordt u betrokken bij een sociale kwestie, waarin je een harde tijd om uw punt over zal hebben.

Zien meer dan één brug vertegenwoordigt koppigheid. Hebt u de wil om jezelf te verdedigen tegen anderen? Deze droom is een wake-up call. Je nodig hebt om een ​​stand te maken en assertief. Deze brug geeft ook een welvarende aspect op je afkomt.

Een ophaalbrug in je droom geeft bescherming, omdat je voelt dat iemand opdringerig te zijn met je. Het kan ook aangeven dat u probeert om een ​​emotie te negeren. Om een ​​brug te openen en sluiten betekent dat uw collega’s zou graag willen dat u om te ontspannen en dingen makkelijk te nemen voor een tijdje te zien.

Een brug in de buurt van een dam te zien geeft aan dat u moet heel hard werken voordat u uw lange termijn doelen en het leven doel kan begrijpen. Een kleine of een kleine brug betekent dat kleine problemen zullen ontstaan, terwijl een grote brug betekent dat het tijd is voor iets in je leven te veranderen.

Gevoelens die je tijdens een droom met een brug hebben ondervonden …

Woede, Amusement, Avontuurlijk, Kalm, Verwarring, Nieuwsgierigheid, At Ease, Energiek, verkennend, Opwinding, Enlightened, Angst, Blij, Nonchalant, Relaxed, Reflective, Nadenkend, Moe, Onzekerheid