loading...

Betekenis Dromen Van Donker

Duisternis is een gemeenschappelijk optreden in dromen en het meestal verwijst naar het onvermogen om te verbinden met je innerlijke wereld of geestelijke inspanning. Duisternis is meestal een spiegel van je overtuigingen en symboliseert onbekendheid, het onbekende, en onduidelijkheid. Duisternis niet noodzakelijkerwijs te verwijzen naar een gebrek aan licht. Dikke, ondoordringbare duisternis is een symbool van een pijn en een trieste ziel: je verbinding met de gemeenschappelijke aard van de dingen hebben verloren. Oude Perzen geloofden dat de duisternis in een droom is een teken van fysieke en morele pijn, maar ook van een moeilijke ziekte.

Betekenis Dromen Van Donker

In uw droom je kan hebben …

In een donkere kamer.

Had de duisternis om je heen.

Gezien een zonne-of maansverduistering.

Ervaren duisternis in een grot.

Links een moment van duisternis.

Geweest in het donker, maar draaide het licht aan.

Ervaren duisternis in een tunnel.

Gezien een onduidelijke of onbekende persoon in het donker.

Gezien de duisternis komen over je heen.

Geconfronteerd met een dikke, ondoordringbare duisternis.

Moest rond tasten in het duister.

Gezien de zon komt uit de duisternis.

Had een angst voor de duisternis.

Positieve veranderingen zijn voet als …

Vind je het licht in de duisternis.

Je hoeft niet de duisternis in te voeren.

Je probeert om de duisternis te ontsnappen.

Je voelt je veilig en comfortabel in de duisternis.

Gedetailleerde droom interpretatie …

Als je droomt van volledige duisternis, dan is deze droom symboliseert de noodzaak om uw acties te controleren. De boodschap is om jezelf te distantiëren van wat je werkelijk gelooft, aan de oplossing die u na te vinden. Duisternis in een droom kan een voorteken van een pijnlijke en langdurige ziekte zijn. Als je droomt van het zien van jezelf in de duisternis, het is een teken dat u zal worden geconfronteerd met een aantal problemen. Indien echter, beheert u om het licht aan te zetten, de droom voorspelt het vermogen om obstakels te overwinnen.

Duisternis vertegenwoordigt angst voor het onbekende en onverwachte problemen. Het kan suggereren verwarring over iemands richting of welke route je moet nemen. Om te proberen om je weg te vinden in het donker betekent dat u een gevoel van depressie, mogelijkheden voor verandering, angst, onzekerheid, wantrouwen, mysterie, risico, verborgen gevaren en onbekendheid. Duisternis is een symbool van de duisternis in je onderbewustzijn. De duisternis of schaduwen gezien door een blinde persoon vertegenwoordigen diepe verdriet en onrust.

Droomt van een zonne-of maansverduistering – wanneer de duisternis valt, plotseling is een voorteken dat iemand een ongeneeslijke ziekte kan verwerven, of ze kunnen een ongeval. Als je verdwaald bent in het donker in je droom, het suggereert dat u voorzichtig moet zijn, omdat er misschien een aantal problemen in de toekomst. De droom is positief alleen als je de duisternis ontsnappen. Als je droomt van komend uit de duisternis tot het licht, betekent dit dat u gevaren zal ontsnappen. Het kan ook verwijzen naar het feit dat een succesvol liefdesleven kunnen hebben.

Droomt van de duisternis komen over u betekent mislukking op het werk. Duisternis kan onwetendheid, onverantwoordelijkheid, slechtheid, dood en angst voor het onbekende te vertegenwoordigen. Als de zon opkomt uit de duisternis, zult u deze mislukkingen te overwinnen. Als je je veilig voelt in het donker, dan is uw droom suggereert dat je niet graag te weten over een aantal negatieve dingen in je wakende leven. Met andere woorden, je mantra is “onwetendheid is een zegen.”

Het zien van iemand die in het donker betekent dat je rust in conflict moeten blijven. Droomt dat je verdwaald bent in het donker suggereert gevoelens van wanhoop, depressie en onzekerheid. Als je verloren bent of betast in de duisternis, de droom verwijst naar het feit dat u genoeg informatie over iets om een ​​duidelijke beslissing te nemen. Onderzoeken en niet overhaast in het maken van keuzes. Betasten in het donker ook suggereert dat uw wens om een ​​oplossing tegen elke prijs, of je hoop voor de gunstige resultaten te vinden. Om te doden iemand in het donker betekent dat uw moed om gevaar te confronteren en verwarring is er, in het wakende leven.

Als in je droom kan je niet iemand die in het donker te vinden, betekent dit dat u nodig hebt om je temperament onder controle te houden. Je hebt de neiging om je emoties om u te overweldigen en gezond verstand te verliezen.

Als je verblijf in het donker in de droom, kunnen sommige gevaar op je weg komen. Als u getuige van een zonsverduistering, verschrikkelijke dagen op het punt om te komen. Komt u uit de duisternis, echter zul je overwinnen dat gevaar. Als je droomt van de duisternis in een grot, betekent dit verdriet. Als in je droom is er een onduidelijke persoon in het donker dan bent u ervaart angst in wakende leven, een angst die naar de oppervlakte moeten komen. Als u de loep door de duisternis, dit is een teken van problemen. Als je bang bent van de duisternis zijn, zult u een gelukkig liefdesleven hebben. De duisternis in een tunnel suggereert dat je geestelijke capaciteiten zullen worden genomen om te testen.

Gevoelens die je tijdens een droom van de duisternis hebben ondervonden …

Bang. Verward. Alleen. Gecontroleerd. Overweldigd. Zelfverzekerd. Bang.