loading...

Betekenis Dromen Van Geweer

Wapens zijn een weergave van gewelddadig gedrag, controle, suprematie en defensie. Om een ​​pistool te zien in iemands droom kan woede, geweld en waarschijnlijke gevaar aan te geven. U kunt op de verdedigende kant of je kan omgaan iets met vraagstukken van agressiviteit en kracht. Als het pistool schiet nauwkeurig dan de droom geeft kracht en zelfvertrouwen. Als het pistool niet goed schieten, geeft de gevoelens van weaknesss en minder vertrouwen.

Als je aanvalt iemand met een pistool dan moet je bewust zijn van je boos naar anderen. Als je merkt dat je wordt geschoten in je droom, kan dat een emotionele mishandeling in uw dagelijks leven te geven.

Betekenis Dromen Van Geweer

Als je anderen om je heen met geweren kan dit erop wijzen je gaat iets gevaarlijks die kunnen leiden tot verschrikkelijke situatie gezicht.

Wat u kunt zien in je droom …

U bent het dragen van een pistool.

Je bent iemand schieten met je pistool.

Je wordt neergeschoten door een pistool.

Sommige mensen lopen nadat je met een pistool.

Sommige van uw naasten werd neergeschoten door pistool.

Resultaat van deze droom …

Goed schieten met je pistool kan je vertrouwen.

Het kan je kracht te tonen.

Het kan u een les van zelfbescherming.

U waarschuwen over het gevaar.

Interpretatie in details …

Als u zich zorgen maakt over iets in het leven, kan je droomt van een geweer. Een pistool is een teken van superioriteit en trots. Prehaps u zoekt bescherming in je droom. Het is ook een signaal van de komende gevaar. Als je een wapen te dragen in je droom bepaalt dit dat u zeker genoeg zijn om veel van de hindernissen van het leven onder ogen zien. Het geeft je sterk gevoel om te winnen.

Als u zelf het laden van een pistool in een droom betekent dit dat u een les in het proberen om je woede te onderdrukken nodig. Het kan ook uw vermogen aan te geven in het verdedigen van jezelf in een moeilijke situatie. Het geeft je het vertrouwen dat je geen problemen kan zien.

Voor je pistool om geen vuur in je droom kan je hulpeloos gevoel in een bepaalde situatie te geven. Dit geeft ook aan dat men problemen van het leven moeten overwinnen op een andere manier. Dat betekent dat de aanpak van je solliciteert voor uw problemen te overwinnen werkt niet. Een defecte pistool ook staan ​​voor seksuele zwakte, paniek van impotentie. De feitelijke handeling van het afvuren van een wapen geeft seksuele macht voor mannen.

Schieten iemand met een pistool toont uw destructieve gevoelens en begraven woede tegenover die persoon. Je kunt die mensen de schuld voor iets. Kijken naar deze droom betekent dat je je woede te controleren ten opzichte van anderen, als je het niet doet, kan je problemen voor anderen te creëren. Kijken naar iemand op je schiet met een pistool hints dat u ondervindt conflict of een argument in je leven. Als je ziet veel mensen om je heen met geweren kan dit erop wijzen dat u vrezen het krijgen beroofd door de rovers. Om sucide begaan in een droom met een pistool is een negatief voorteken, het betekent dat je nodig hebt om na te denken over de toekomst meer. Misschien bent u vast te houden aan een aantal kostbare in het leven.

Gevoel dat komt in uw gedachten na het bekijken van dit soort droom …

Ongerust, angstig, hulpeloosheid, Power, Vertrouwen en ga zo maar door.