loading...

Betekenis Dromen Van Vallend

Net voordat je met pensioen te slapen heb je het gevoel dat je valt? zoals je die zich op de rand van een klif. Heb je het gevoel of zie je lichaam te laten vallen in het onbekende. Als alternatief kunt u kijken naar iemand anders val van een klif of andere hoge plaatsen, zoals bruggen of bergen. Je kon ook zelf vliegen, en dan vallen.

Betekenis Dromen Van Vallend

In uw droom je kan hebben …

Gevisualiseerd dat u zich op de rand van een klif afbrokkelende in de zee, en u daarna vallen de rand.

In aanraking met de sensatie die je valt net voordat u daadwerkelijk gaan slapen.

Voelde je maag pijn doen als je viel van grote hoogte.

Is bang om te vallen in je droom.

Het gevoel dat je gaat uit een vliegtuig te vallen.

Gezien iemand anders die valt.

Positieve veranderingen zijn voet als …

Je ervaart positieve gevoelens tijdens deze droom.

Je voelt je een gevoel van voldoening door op te staan ​​aan de rand van een klif.

Je landt veilig van een val.

U geniet van vallen en de ervaring die door het.

Je hebt gezien dat iemand anders eerder vallen dan jezelf.

Het is tijd om opnieuw te evalueren levensomstandigheden als …

Aan het einde van de droom je bang bent.

Je wordt wakker plotseling verstoord in de droom gevoel.

Je bij je hebt het gevoel van vallen en de angst in verband met deze droom met u in uw wakende leven.

Deze droom is in samenwerking met de volgende scenario’s in je leven:

Als u probeert om op te hangen aan een situatie op het werk, te dromen van vallen in dit geval betekent dat er veranderingen in je carrière dat je weerstaan ​​zal zijn.

Vindt u het moeilijk om je gevoelens te uiten, of laat je talent en creativiteit.

Je probeert om andere mensen die dicht bij je in je leven beheersen. Om te dromen van de val kan erop wijzen dat het tijd is voor u om anderen om hun verwachtingen en plannen voor de toekomst.

Je wilt niet te laten gaan van een sociale positie in je leven op het moment, wat kan resulteren in financiële problemen.

Heb je gedraagt ​​kinderachtig onlangs? Dit is verbonden met de verwachtingen. Mensen vinden dat je hebt gehandeld in overeenstemming met je overtuigingen en wensen.

De oorzaken van een dalende droom …

Een droom van de val kan een aantal verklaringen hebben. De meeste kans dat u veranderingen in je lichaam hebt ervaren, bijvoorbeeld een daling van de bloeddruk of een spierspasmen. Mensen over het algemeen ervaren de vallende sensatie voor om in slaap te vallen, want het betekent een detachement van het fysieke lichaam aan het dromen lichaam. Je moet niet op zoek naar een betekenis van een droom als je ondervonden vallen wanneer u daadwerkelijk ging om te slapen.

Als u echter van dromen vallen in uw werkelijke droom, dan neemt dit een nieuwe betekenis. De dalende sensatie geeft over het algemeen de vrees voor de veiligheid of een relatie te verliezen. Als je ziet jezelf te vallen, maar het gevoel niet hebben, dan toont een angst om te falen. De meeste mensen ervaren deze droom als ze zijn gericht op hun carrière, met een sterke aanwijzing van willen veiligheid rond wat ze doen.

Gedetailleerde droom interpretatie …

De oude betekenis van deze droom is dat als je valt en je bang bent, dan moet je gaan om een ​​aantal belangrijke inspanningen dat er een grote strijd zou kunnen ondergaan. Het is echter waarschijnlijk dat de strijd uiteindelijk zal leiden tot materiële bezittingen. De droom is heel negatief. Als je gewond tijdens de val in dit geval bent u waarschijnlijk ontberingen en verlies van vriendschap tegenkomen. Een extra betekenis is verbonden met seksuele overgave, en dat moet je meer controle over je leven.

Landing op de bodem of het einde van iets …

Als je het einde van je val te raken, deze droom geeft diepe bezorgdheid, en dat je verliezen op een relatie. Het suggereert dat de relatie veel beter zal werken als u uw gevoelens ten opzichte van deze persoon kan uitdrukken. De sleutel van deze droom is om daadwerkelijk te begrijpen en na te denken over de gevoelens die je tegenkomt, omdat dit zal u toelaten om te interpreteren en te erkennen welk gebied van je leven de droom verwijst.

Kijken naar anderen vallen …

Als je bent hulpeloos, terwijl andere mensen vallen in je droom, betekent dit dat er niets te doen in plaats van te laten gaan van je oude leven en vooruit. Als je droomt dat je vallen uit een raam of een vliegtuig, dit verwijst naar uw angst om uit de hand, en uw behoefte om manieren jezelf toe om hoge plaatsen te komen ontdekken.

Bent u op de rand van een klif?

Als je jezelf op de rand van een klif, dit gaat gepaard met ervoor te zorgen dat je jezelf een overzicht van je eigen leven, de status en de situatie, in het bijzonder verbonden met je carrière. Een droom van een klif wordt over het algemeen geassocieerd met de intensiteit, wat betekent dat je duidelijkheid te hebben en te onderzoeken hoe uw leven in de komende twaalf maanden zou kunnen ontwikkelen. Gedurende deze tijd is het belangrijk om te beslissen wat je eigenlijk wilt van het leven, omdat er altijd nieuwe uitdagingen en nieuwe benaderingen zijn te verwachten. Wat interessant is om te begrijpen is wat precies vind je op de bodem van de afgrond? Wat ben je eigenlijk vallen in? Als je in een lift of een lift, welke verdieping bent u van plan om af te krijgen? Is het tijd om te laten gaan en laat de natuurlijke dingen in je leven te komen?

Oude droom theorie – met inbegrip van de CJ Jung droom betekenis …

Jung heeft gesuggereerd dat deze droom een ​​waarschuwing met betrekking tot uw dagelijks leven zou kunnen zijn, omdat je handelt in een high handed mode, die onevenredig is aan uw echte mogelijkheden. In een notendop, wordt u wonen boven jezelf. Als u vindt dat uw droom is een dergelijke waarschuwing, is het waarschijnlijk om een ​​aantal obstakels in de toekomst tegenkomen. Vallen wordt ook geassocieerd met verlies, met name een verlies van zelfbeheersing en oordeel.

Als je geleidelijk aan vallen, betekent dit dat u nodig hebt om jezelf te troosten in verband met een beslissing die je niet weet of het de juiste is. Wanneer een bekend persoon valt in je droom, duidt er zijn tijden dat deze persoon je het gevoel uit de hand in uw wakende leven. Als de persoon is beroemd, maar je eigenlijk niet weet hen persoonlijk, dit vertelt je dat je gaat om andere mensen de controle over de situatie in uw huis leven.

Als je uit bed vallen in je droom, kan dit een onbewust verlangen om te slagen in wat je doet vertegenwoordigen. Sommige droom interpretaties suggereren dat valt verwijst naar opnieuw invoeren van het fysieke lichaam van de staat van dromen.

In verband met uw liefde leven, om te dromen van de val kan worden geïnterpreteerd als een falen van het niet in de relatie die u wenst. U kunt het gevoel dat je bedreigd door een gebrek aan inzet in uw liefde leven, en de angst om te vallen betekent dat je nodig hebt om het gevoel dat je verliefd opnieuw.

Het overwinnen van ervaringen …

Zo’n droom die tijdens de hypnologic status geeft aan dat u de grond nodig heeft, en het zou kunnen zijn in de geestelijke zin. Het betekent dat het algemeen moet u ervoor zorgen dat u de mogelijkheid om te zorgen voor uw eigen situatie. Een nuttige meditatie die je kunt oefenen is om je ogen te sluiten voor 15 minuten en visualiseer er boomwortels groeien van je voeten en gapping recht in de grond om de kern van de aarde.

Als u deze droom hebben ervaren, de beste methode om je innerlijke onzekerheden te overwinnen is voor te stellen dat u onder te dompelen in een warme, heldere en mooie regenboog, en je bent al de energie die van de regenboog en ze in je leven, ze te omwikkelen om je heen om ervoor te zorgen dat je niet bang in de toekomst zal zijn.

Gevoelens die je tijdens een droom van vallen hebben ondervonden …

Zinken hart. Bezorgd. Bang. Onveilig. Out-of-control. Verward. Krachtig. Bedreigd. Geschokt. Boos. Betrokken. Angstig.