loading...

Betekenis Dromen Van Verkrachting

Droom betekenis van verkrachting

May symboliseren verraad of overtreding in sommige wakende leven situatie.

May symboliseren gevoel slachtoffer.

May symboliseren een angst om fysiek, emotioneel of geestelijk aangevallen.

Wanneer je droomt van verkrachting, kan dit een reactie op uw eigen verleden trauma’s die ofwel seksueel misbruik of molestering was zijn. Als je een ervaring uit het verleden van misbruik of trauma gehad hebben, dan is het herbeleven van dit evenement in je eigen droom kan een manier die je geest is proberen uit te werken wat je hebt meegemaakt gezet zijn.

Betekenis Dromen Van Verkrachting

Ervan uitgaande dat u elke vorm van misbruik niet heeft gehad of zijn verkracht, dan is de droom van verkrachting kan eigenlijk veel dingen, variƫrend van een verlangen om controle, taboe gedachten, of zelfs een onbewuste wens om te worden geschonden verliezen. Als je droomt dat je zijn verkracht, suggereert een sadistische uitdrukking van seksueel verlangen. Je moet niet het gevoel schuldig of verstoord door deze dromen als de droom niet altijd een negatieve connotatie. Begrijp dat dit soort dromen heel krachtig en ontroerend al kan worden, en veroorzaken vaak ze een viscerale reactie zodra je wakker wordt.

In deze droom je kan hebben …

Getuige iemand verkracht.

Verkracht iemand.

Een slachtoffer van verkrachting geweest.

Gehoord over een verkrachting cirkel of verkrachter op los.

Zijn bang om verkracht.

Voelde alsof je verdiende te worden verkracht of wilt u vroegen om te worden verkracht.

Wilde worden verkracht.

Bedreigd of werden bedreigd met verkrachting.

Hersteld van verkrachting.

Sprak over verkrachting.

Gevoeld machteloos in een seksuele situatie.

Seksueel gefrustreerd.

Positieve veranderingen zijn voet als …

U overleefde verkrachting.

U gered iemand van wordt verkracht.

Je verkracht iemand die bereid was (dat is niet verkrachting, maar eerder, verkrachting re-enactment).

Gedetailleerde droom betekent …

Het is normaal om te worden freaked door een droom van verkrachting, maar geloof het of niet dit soort dromen komen vaker voor dat je misschien iets. De psyche heeft vaak te werken aan kwesties van macht en controle en wanneer er sprake is van een situatie in je wakende wereld die onmiddellijke vastberadenheid nodig. Soms krijgt u een krachtige boodschap door je droom. Wanneer je droomt van wordt dit verkracht is een oproep aan u dat u die controle heeft genomen van u en nu is het tijd om terug te vechten. Als u te maken met een juridische strijd, zoals voogdij of echtscheiding of het gevoel alsof je wordt ernstig genomen voordeel dan is dit niet een keer te proberen en te spelen leuk. Nu is het tijd om te handelen en te eisen dat uw persoonlijke behoeften wordt voldaan en dat je krijgt wat je verdient. Dit soort droom geeft aan dat u nodig hebt om de controle in de situatie terug te krijgen voordat je geschroefd, letterlijk.

Als u de verkrachter in een droom, dan is dit een verlangen naar meer controle ook. Je geest handelt dat je de controle in een vorm van macht en dominantie. Natuurlijk, dit betekent niet dat je nodig hebt om te gaan rond het verkrachten van de mensen in het echte leven, maar je zou moeten overwegen manieren waarop moet je meer assertief, zelfverzekerd, of opzettelijk zijn.

Iemand slaan of iemand helpen na een verkrachting is een goed voorteken voor je leven. Terwijl de droom traumatisch kan zijn omdat je getuige van iemand open of met de leiding te nemen om anderen te beschermen, is dit een teken van positieve energie in je leven. Vaak zijn dit soort dromen zijn over je eigen zorgen van andere mensen, maar ze geven aan dat je de kracht om te zorgen voor wat er moet worden gezorgd.

Soms verkrachting dromen zijn een teken van de zwangerschap. Rare en gekke dromen komen vaak voor tijdens de zwangerschap en de geest neigt overactief te zijn wanneer er een heleboel van hormonen. Nogmaals, niet moeten bezighouden met deze dromen, maar overwegen wat gebieden van uw leven moeten worden vereenvoudigd, zodat u kunt bezuinigen op stress.

Als je verkracht in een droom, maar je het overleefd en vocht terug, overwegen manieren waar u het overwinnen van je eigen grenzen in het leven. Dit soort dromen zijn misschien wel de engste, omdat je het gevoel dat ze echt zijn en je de verkrachting ervaring van begin tot eind en het kan voelen alsof je echt overtreden. Vaak zijn er manieren waarop u wordt bedreigd of gebruik gemaakt van en je voelt dat je misschien het maken van een big deal uit van een situatie. Als u reageren op deze manier in je dromen is de kans groot dat je eigen angsten over een persoon of situatie berusten en je moet houden van uw hoede.