loading...

Betekenis Dromen Van Vos

Dromen van een vos is niet altijd een goed voorteken, maar eerder een teken van onaangename gebeurtenissen. Zo kon je in gevaar als je droomt van jezelf spelen met een vos. Als je ziet een vos passeren door u, het betekent dat je een aantal vijanden die je nog niet bewust van. De droom voorspelt succesvolle uitkomst alleen als de vos is dood.

Betekenis Dromen Van Vos

Een vos is een negatief teken in ongeveer elke droom. Het wordt beschouwd als het symbool van de gruwel, leugens en bedrog. Als een meisje of een vrouw die droomt van een vos, betekent dit dat iemand na haar in het geheim, of dat een andere vrouw of een andere persoon denkt over haar in een onreine manier. Een vos die in de dromen van de meisjes en vrouwen kan laten zien dat er een rivaal in de liefde. Schreeuw van de vos in een droom waarschuwt u dat u ergens heen, omdat er gevaar op je afkomt. Je moet een manier om uw locatie of uw geluk te veranderen te vinden.

In uw droom je kan hebben …

Gezien een vos pass van jou.

Had een huisdier vos.

Had een vos je volgen.

Gezien een rode vos.

Gezien een witte vos.

Gespeeld met een vos.

Gezien een dode vos.

Ontving een vos als een geschenk.

Gezien een grijze vos.

Hoorde huilen van een vos.

Doodde een vos.

Had een vos je aanvallen.

Gejaagd een vos.

Gezien een vos met een pluimstaart.

Vocht met een vos.

Gedomesticeerde of geprobeerd om een ​​vos domesticeren.

Gezien vergieten vos.

Positieve veranderingen zijn voet als …

Je bent in staat om een ​​sluwe vos ontsnappen.

Je hebt een prettige ervaring het zien van een vos.

Gedetailleerde droom interpretatie …

Een vos is normaal gesproken een sluw schepsel, als dit verscheen in je droom dan zal er een strafbaar feit dat wordt gepleegd door iemand sluw zijn. De werkelijke details met betrekking tot de droom moet worden uitgelegd met het andere element van de droom. Een vos is een negatief teken in ongeveer elke droom. Het wordt beschouwd als het symbool van de gruwel, leugens en bedrog. Als een meisje of een vrouw die droomt van een vos, betekent dit dat iemand na haar in het geheim, of dat een andere vrouw of een andere persoon denkt over haar in een onreine manier. Een vos die in de dromen van de meisjes en vrouwen kan laten zien dat er een rivaal in de liefde. Schreeuw van de vos in een droom waarschuwt u dat u ergens heen, omdat er gevaar op je afkomt. Je moet een manier om uw locatie of uw geluk te veranderen te vinden.

Een vergieten vos, of één met weinig bont betekent dat je nodig hebt om jezelf te tillen van de grond en ga voor een nieuw type carrière. Te worden gegeven een vos als een geschenk betekent dat u een klein probleem met iemand kan hebben. Om te spelen met een vos betekent dat u het slachtoffer bent van kleine criminaliteit kunnen zijn. Een vos ontsnappen is een positief voorteken. Te gaan op een vossenjacht, op paarden suggereert dat je op zoek bent naar iets in je leven.

Het zien van een vos in je droom zou kunnen betekenen dat je wordt bedrogen in de liefde, maar ook vervolgd. Het hebben van een vos suggereert geld verlies en stalking. Als de vos in je droom heeft een pluimstaart, het is een teken van een persoon die je niet bevalt. Vechten met een vos betekent dat je ruzie met een boze vijand. Domesticatie van een vos vertelt dat je gaat naar een onwaardige persoon lief, terwijl een vergieten vos betekent een informele kennismaking.

Als in je droom die je een vos doden, dit voorspelt onaangename momenten, en dat je gaat om nieuwe persoonlijkheidskenmerken van je vrienden te ontdekken. Jacht een vos verwijst naar het feit dat u niet vertrouwt een persoon die dicht bij je. Het ontvangen van een vos van iemand suggereert zorgen, onzekerheden, en dat je slimmer dan je vijand.

Een rode vos verwijst naar een rivaal in de liefde. Het zien van een rode vos vertelt dat u zult ontdekken dat een persoon die dicht bij je iets om je kwaad heeft gedaan. Het kan ook betekenen dat je wordt bedrogen door vrouwen, en dat een geheim achtervolgt je.

Als je droomt van een vos aanvallen kip betekent dit dat je zal lijden als gevolg van nep-vrienden. Als je droomt dat je de vossenjacht te voet of met geweren betekent dat je al snel zal worden uitgenodigd voor een goed feest. Gewoon het zien van een vos in je droom suggereert dat er mensen in je leven dat je moet waarschijnlijk niet volledig vertrouwt.

Een vos die in een droom betekent dat je nodig hebt om aandacht te besteden aan de rivalen en concurrenten in je wakende leven. Je zou vrienden hebben met een dubbel karakter, of mogelijke medewerkers werken op twee fronten, liegen, Witting en tricking u. Het zou het risico van vallen in de val van bedriegers symboliseren. Je moet voorzichtig zijn wie je vrienden te maken met en met wie u zaken doet.

Een vos laat zien dat er iemand om je heen die sluwe of sluw, en dat je geen vertrouwen in je leven op dit moment hebben. Het kan laten zien dat je denkt dat je partner is waarschijnlijk om vals te spelen op je.

Gevoelens die je tijdens een droom van een vos hebben ondervonden …

Bedrogen. Boos. Hoaxed. Verraden. Triest. Verward. Sly.