loading...

Betekenis Dromen Van Vreemdeling

Deze droom is gebruikelijk. Het is opgenomen in de top 100 van de dromen van de wereld. Om te zien vreemdelingen in je droom is symbolisch van aard beschouwd en is aangesloten op een opperste intelligentie. Vanaf het begin van de tijd, zelfs voor Christus zijn er twee ideeën in harmonie en dat geloof is Adam en Eva schiep ons. In wezen, om te dromen van vreemdelingen betekent dat tijdens je droom je gelooft in het leven buiten de conventionele en je balans nodig. De droom kan betekenen dat er een fase van je leven moet invullen en dat je het gevoel gescheiden van de samenleving.

Betekenis Dromen Van Vreemdeling

In dromen kan een gevoel worden bepaald om te erkennen als de ervaring is beangstigend of onbekend is. Als je droomt dat je bent de vreemdeling, het betekent dat je voelt als een vreemdeling in sociale bijeenkomsten en je zou graag nieuwe vrienden te ontdekken

In uw droom je kan hebben …

Gezien een vliegend object (UFO).

Genomen door aliens tegen uw wil.

Niet in staat om de vreemdeling te ontsnappen.

Onder dwang uit aardse omgeving naar een schijnbaar buitenaardse ruimteschepen.

Ervaren medische of wetenschappelijke procedures.

Gesproken met vreemdelingen.

Bevallen van een vreemdeling.

Ontvoerd door aliens en meegenomen naar hun schip.

Ontvoerd door anderen – bijv. de regering of iets in verband met vreemdelingen.

Als u betrokken bent in elk type van ontvoering.

Getuige van een ontvoering in je droom.

Controle over een ander mens.

gebruikte een wapen- of de dreiging van een wapen.

Achtervolgd door buitenaardse zombies.

Gezien uw familie, vrienden of een huisdier is ontvoerd door buitenaardse wezens.

Positieve veranderingen zijn voet als …

De droom resulteert in een positief resultaat.

Je was in staat om de buitenaardse ontvoering in je droom te ontsnappen.

Je wordt de controlerende partij – u de controle van de aliens.

Problemen in je leven werd overwonnen.

Je hebt begrepen en kreeg inzicht in de aliens in je droom.

Je uitdrukken emotie naar de aliens in je droom die positief van aard.

Je merkt in de droom dat iedereen rustig, zelfs al heb je of iemand anders wordt ontvoerd door buitenaardse wezens.

Gebieden van je leven, dat de droom kan worden geassocieerd met …

Waarom u het gevoel dat het onmogelijk is om uw huidige dienstverband verlaten als je hard gewerkt om te komen waar je bent.

Je moe bent van een routine in het leven.

Een werksituatie om verbeteringen in je leven te vinden.

Een gezichtspunt of af te zien van een situatie om te begrijpen wat je moet doen.

Reageren op anderen of te begrijpen waarom ze iets vreemds doen — hun gedrag is verontrustend u.

Nieuwe begin in uw leven nodig zijn als in je droom …

Je werd ontvoerd door meer dan een vreemdeling.

Je werd in een afgesloten ruimte of kelder genomen.

De droom betrokken je ongelukkig voelt.

Een wapen werd gebruikt.

Je voelt je bang in je droom.

Gedetailleerde droom betekent …

Gezien een UFO in de lucht: om te dromen dat je een vliegend object hebben gezien, een UFO geeft aan dat u waarschijnlijk ongeluk last van de onzorgvuldigheid van anderen – dit is een typische droom als je moeilijkheden op het werk hebben ervaren.

Alien sondes: als in je droom je getuige van sondes op kleine schaal of lichtstralen dan toont dit aan dat een nieuw begin zijn voet. Het is tijd om te ontspannen en te genieten van je leven.

Alien baby’s: als je bevallen of die een alien baby in je droom suggereert dat je in de war over bepaalde dingen in het leven zijn. In een notendop betekent deze droom dat je duidelijk op zoek naar iets in je leven en je niet zeker weet wat het is.

Alien zombies: te worden achtervolgd door buitenaardse zombies suggereert dat je nodig hebt om het hoofd bieden aan uw verantwoordelijkheden. Er is een aanwijzing dat je zijn leven in een fantasie wereld en het is tijd om verbinding te maken met de werkelijkheid. Indien de vreemdeling zombies zijn ziek en achter je, betekent dit dat u binnenkort gaat om een ​​klein probleem gezondheid ondergaan. Voor de aliens te vermenigvuldigen geeft aan dat de mensen om je heen al snel om u te helpen.

Alien onderzoek: Als u wordt door een buitenaards wezen werden onderzocht, dan betekent dit dat de dingen in het leven krijgt u neer. Als u een verwonding of foltering te ervaren in je droom dan deze is aangesloten op uw vermogen om het hoofd te moeilijke gevolgen in de toekomst.

Alien transformatie: om te dromen van het zijn een alien je laat zien dat je waarschijnlijk worden lastiggevallen door mensen om je heen in de nabije toekomst. Het is belangrijk om te proberen om vriendschappen groeien voorschot om deze happening.

Ontvoerd door aliens: als je veroordeeld voor een misdrijf (bijvoorbeeld ontvoering) dan is dit toont aan dat u waarschijnlijk onderdrukten en overmeesterd door een familielid in de toekomst te voelen. Als u vervolgens het slachtoffer dit toont aan dat u waarschijnlijk om een ​​project op het werk complex te vinden en moeilijk te begrijpen. Als u ontvoerd door meer dan een vreemde geeft aan dat je gevaarlijke vijanden om je heen die waarschijnlijk een belangrijk deel van je leven in de toekomst te vernietigen. Het is belangrijk voor u om te erkennen dat er mensen in je leven die je nodig hebt hoede voordat ze in staat zijn om u te doen de schade te zijn.

Verkracht door aliens: om te dromen dat je ontvoerd en verkracht geeft aan dat u waarschijnlijk worden geschokt door de nood van je vrienden – moeilijke tijden zijn op de kaarten van hen. Als je een jonge vrouw, dan bent u waarschijnlijk tegenkomen enkele kleine problemen in je liefdesleven. Als de verkrachters dan worden gearresteerd is dit een positief voorteken.

Aardse omgeving: Als je wat wensen op veranderingen in uw wakende leven dan is deze droom laat zien dat je in staat bent om dit te doen, zonder angst voor mislukking zijn. Bij de politie in je droom te zien geeft aan dat je gaat om succesvol te overtreffen enige rivaliteit in de toekomst. Als uw ontvoerders zijn gearresteerd, betekent dit dat je gaat deelnemen aan een aantal affaire die waarschijnlijk om u financieel voordeel.

Ruimteschip: Als u worden genomen om een ​​UFO in je droom dan moet je nadenken over hoe je anderen te benaderen in een werk / team situatie, zoals u heel expressief kan zijn en je kan mensen te beledigen.

Onthoofd door aliens: om te dromen dat je ontvoerd en dan ben je meestal onthoofd geeft aan dat je gaat lijden enkele kleine storing in de nabije toekomst.

UFO vorm: als in je droom je van een driehoekige UFO’s en zelfs een moederschepen aangetroffen, dan toont dit dat er mensen op een hoger niveau dan je die advies kan bieden.

Aanvallen: als in je droom de aliens waren bepaalde steden aanvallen dan is deze droom geeft je weerstand wanneer dat nodig is om te veranderen.

Ontvoerd door aliens …

De eerste en meest voor de hand liggende vraag bij het ontwaken is: Was ik echt dromen? Ik werd ontvoerd door buitenaardse wezens? Om te gaan met dit. Deze droom wordt geassocieerd met hoe je je voelt over anderen om je heen. De droom interpretatie is nuttig omdat het wordt geassocieerd met iets onnatuurlijks aan wat je gewend bent. Er is een schat aan interpretaties, afhankelijk van de details van uw droom. Deze droom kan ook aantonen een vorm van geestelijke ontwikkeling of alternatieve heelheid of wanneer een gebied van je leven is compleet. Je bent ontvoerd door buitenaardse wezens dan in deze droom het laat zien dat je wordt overgenomen door een kracht tegen je wil; Derhalve, de droom betekenis is simpelweg dat – het letterlijk.

Uiteraard is deze droom is verontrustend u voor de hand liggende redenen, maar het wekt het gevoel uitgeput en niet in staat om te gaan met uw gebeurtenissen in het leven. Het is duidelijk uit deze droom je ervaart een gebied van je wakende leven waar je het gevoel achtergelaten of ontvoerd door iemand of een situatie. De meeste van de tijd dat deze droom is aangesloten op een werksituatie. Als in je droom heb je ontvoerd door buitenaardse wezens dan toont dit de noodzaak om je angsten in rust zetten. Het is van vitaal belang dat je kijkt naar de andere betekenissen in verband met deze droom, zoals uw familie (merkte u als u alleen waren tijdens de ontvoering?) Over het algemeen hebben we normaal gesproken dit soort droom wanneer we nodig hebben om ons af te vragen een aantal belangrijke vragen.

Deze droom wordt vaak aangeduid als een nachtmerrie als het geeft meestal een crisis punt van je leven – waar je lijkt geen oplossing te hebben. Je nodig hebt om gebeurtenissen die in je leven recent als je voelt dat je geest is gewond analyseren. De boodschap hier is om te beginnen te kijken naar situaties die hebben geleid tot je probeert om een ​​conflict dat je hebt meegemaakt te overwinnen. De meest nuttige verandering voor je vooruit gaat, is dat je nodig hebt om te kunnen subjectief met betrekking tot zijn om uw aanpak van situaties met anderen. Als u zich richten op te kijken naar de praktische zaken in je wakende leven zal dit u in staat stellen om de achtergrond van complexe situaties te begrijpen, zodat u de beste aanpak te vinden.

Een oplossing van een ander zal worden aangeboden als je vraagt ​​om hulp. Misschien heb je het gevoel dat je hard om waar je bent in het leven te krijgen hebben gewerkt en dat u geniet van uw projecten en routine, maar je weet dat het tijd is om verder te gaan. Als u getuige van andere mensen worden genomen door buitenaardse wezens dan een verloving of een aangename gebeurtenis is waarschijnlijk worden geannuleerd.

Dit is niet een positieve droom en kan ook aangeven kleine tegenslag. Op een bepaalde manier, of vorm als u wordt overgenomen door buitenaardse wezens dan deze controle begint te invloed op u tot het punt dat het begint om je onderbewustzijn beïnvloeden. Tijd om terug te trekken en beginnen na te denken over wat je vooruit wilt gaan. Is dat grote snelle auto echt iets dat je inspireert of wilt u uw kring van vrienden te laten groeien?

Tekenen van een echte ontvoering door buitenaardse wezens …

Er zijn veel rekeningen van buitenaardse ontvoeringen geweest en dit is de meest voorkomende theorie met betrekking tot onverklaarbare activiteiten. Doorheen de geschiedenis ontvoering door buitenaardse wezens een thema van de horror verhalen sinds de negentiende eeuw is geweest.

De meest mysterieuze feit is dat de ervaring van de Greys; deze zijn wezens waarvan verondersteld bestaan ​​verbonden is met het uitvoeren van implantaten en procedures op de mens. Het is waar om te concluderen dat zijn er veel mensen die hebben beweerd worden geïmplanteerd met kleine metalen apparaten, die zijn verwijderd door chirurgen, de oorsprong van deze implantaten zijn nooit uitgelegd.

Er zijn vele films, boeken en meldingen van ontvoeringen, maar wat betekent dit voor uw droom, of als u denkt dat u hebt jezelf ontvoerd?

De Rode Indiaanse sjamanen (Black Elk van de Oglala Sioux) geloofde dat buitenaardse wezens reisde naar de wereld door een kosmische zuil, dit werd gesymboliseerd door een boom of natuurlijke energie. Een geest vorm, zoals een vogel dan zou hen leiden tot een tunnel in een regenboog, waar de sjamaan een reeks pijnlijke lichaam verbrokkeling zou ondergaan.

De oude sjamanen geloofden dat UFO-ontvoeringen waren aangesloten op universa van andere oorsprong parallel. Ieder van ons heeft de geboorte ondergaan en de sjamanen dachten dat de trauma was het universeel fenomeen en dat er geen twee geboortes zijn hetzelfde.

Let op: Als je droom was levendig dan is het uiterst belangrijk om ervoor te zorgen dat je elk detail op te schrijven. In 1968 werd de schrijver Erich von Däniken schreef het boek genaamd “de Chariots of the Gods.” Hij zet een theorie dat buitenaardse wezens de aarde bezocht om mensen over de technologische vooruitgang te leren en een effect op religies hadden voort.

De tekenen van echte buitenaardse ontvoering en de bijbehorende geschiedenis achter de traumatische ervaring wordt hieronder beschreven.

Een ontvoering verhaal van Betty Andreasson van South Ashburnham, Massachusetts, USA kan worden gekoppeld aan deze theorie. Op 07:00 op 25 januari 1967, werd Betty verluidt genomen uit haar woonkamer door meer dan een vreemdeling.

De ervaring begon met haar getuige van een helder licht in haar keuken; Ze was alleen als haar zeven kinderen, moeder en vader waren in de woonkamer. De kinderen begonnen te bedroefd geworden als Betty ging in de kamer om hen te troosten. Betty’s vader liep naar de keuken om te kijken uit het raam, en vond de bron van het ongewone licht. Om zijn ongeloof en shock, zag hij vijf vreemdelingen naderen het huis.

De hele familie was in wat ze gezegd als een gevoel van “schijndood” gezet. Het werd opgenomen dat de vreemdeling die telepathische communicatie met Betty. De vreemdeling was slechts vijf-voet lang, met de andere vreemdelingen een voet korter. Alle wezens had een peervormig hoofd, met grote ogen en kleine oren en neuzen en monden, die een spleet waren. Ze waren in staat om telepathisch communiceren. Ze dreven Betty buitenkant van het huis op een ambacht en ze gingen voor het uitvoeren van een onderzoek.

Op het hoogtepunt van dit evenement dat ze getuige van een enorme vogel die tot haar sprak, zei: “Ik heb besloten om te laten zien van de wereld” en toen werd verbruikt in vlammen op.

Op dit moment denk je misschien dat dit is vergezocht. Aan de rechterkant is een tekening die Betty deed in verbinding met het vliegtuig. Betty en haar dochter kregen een personage controle, veertien uur van regressieve hypnose, een psychiatrische beoordeling, en twee leugendetector test. De resultaten werden gedocumenteerd in een 528 pagina rekening, die in feite verklaard dat zowel Betty en haar dochter waren verstandige mensen. Deze zaak is nuttig te noemen op dit punt zoals is uitgebreid onderzocht door urologen. De getuige (Betty en haar dochter) zijn betrouwbaar en geven ons enig inzicht in waar buitenaardse ontvoeringen borden die hieronder beschreven:

Zou het kunnen slaapverlamming?

Ondervinden slaapverlamming net voordat je wakker wordt kan vaak worden verward met wordt genomen door buitenaardse wezens. Dit gebeurt als onderdeel van het natuurlijke deel van REM (snelle oogbeweging) slaap, die vaak wordt genoemd REM Antonia. Deze toestand treedt op wanneer de hersenen ontwaakt uit REM, maar het lichaam is nog steeds verlamd. Het resultaat is dat deze laat je volledig bij bewustzijn, maar niet in staat om te bewegen. Verslagen van dit gevoel een duur van 2 tot 3 seconden tot enkele minuten na het ontwaken ervaring. Dit resulteert in paniek. Dus wat heeft dit te maken met ontvoeringen door buitenaardse wezens? In korte tijd je bewust gaan door deze staat je lichaam kan rond gooien tijdens de REM en veroorzaken levendige hallucinaties. Bij het sluiten als je ervaren slaapverlamming dan is het belangrijk om te begrijpen dat dit over het algemeen verbonden is aan u niet in staat om te bewegen. Hebt u het gevoel bang, maar niet in staat om te bellen voor hulp?