loading...

Betekenis Dromen Van Zelfmoord

Dromen over zelfmoord verwijzen naar een aspect van je persoonlijkheid, dat is vrij makkelijk te beïnvloeden door externe factoren in je dagelijks leven. Als je iemand zelfmoord in je droom, betekent dit dat u probeert te ontsnappen aan die invloed waarschijnlijk uitgeoefend door een andere persoon op je. Geestelijk, zelfmoord in een droom is een teken van het aanbod. Deze droom is niet aangesloten op enigerlei wijze zelfmoord in het echte leven.

Betekenis Dromen Van Zelfmoord

In uw droom je kan hebben …

Je zelfmoord plegen.

Iemand anders pleegt zelfmoord.

U getuige van een zelfmoord.

Je ouders zelfmoord plegen.

Een vriend zelfmoord pleegt.

Je geliefde pleegt zelfmoord.

Positieve veranderingen zijn voet als …

Je ontsnapt zelfmoord in je droom.

Uw droom had een happy end of zelfmoord werkte niet.

Leren een aantal geheimen te houden.

Kijk uit voor anderen kwetsen.

Onderzoek uw emotionaliteit.

Gedetailleerde droominterpretatie

Zelfmoord in dromen symboliseert uw behoefte aan macht. Een ander aspect van zo’n droom heeft betrekking op het geven van een oplossing voor een probleem door doden van een deel ervan. Een zelfmoord wordt geassocieerd met je zelf-destructieve neigingen die u waarschijnlijk moet opgeven. Je moet jezelf aan welke kant van je persoonlijkheid moet je volgen en wat is het dat u wilt meer betrokken in zijn vragen. Droomt van zelfmoord kon voorspellen dat een project of een bedrijf tot een einde zou komen.

Geestelijk gesproken, een droom van zelfmoord suggereert dat iets ouds in je leven moet worden losgelaten. Het kan betekenen dat je kon geven een negatieve passie van jou. Deze droom kan ook een waarschuwing van een verandering op je afkomt zijn. Zelfmoord te plegen in een droom geeft aan dat een storing zou kunnen gebeuren. Als anderen zelfmoord plegen, dit voorspelt dat de mensen die je niet kent sterke invloed op je zal hebben. Een minnaar zelfmoord te plegen in je droom betekent dat je teleurgesteld in hem of haar zal zijn en maken zich zorgen over zijn of haar ontrouw.

Zelfmoord dromen zijn meestal geen goed teken, omdat de zelfmoord mentale conflicten kan vertegenwoordigen. Als je een zelfmoord in je droom getuige zijn, kan dit de dood van een geliefde voorspellen. De zelfmoord van een andere persoon voorspelt verdriet en falen vooruit. Het kan ook betekenen dat je zou kunnen lijden als gevolg van uw eigen nalatigheid, die kan brengen u vernedering en zorgen. Als je zelfmoord te plegen in een droom, dit betekent dat je zou kunnen krijgen over een groot gevaar op je afkomt, terwijl zelfmoord van een andere persoon kan brengen u wroeging en schuldgevoel.

Als je droomt je ouders zelfmoord te plegen, de betekenis is dat je gaat door een transformatie in je echte leven, omdat je relatie met je ouders een nieuwe fase heeft bereikt. Een droom over zelfmoord van je moeder kan de ‘dood’ van uw moeder of de vrouwelijke aspect betekenen. Misschien moet je meer zorg dragen voor je eigen kinderen of misschien je voelt dat je meer wilt moederlijke zorg in plaats van “gedood” ontvangen symbolisch door middel van het kwetsen van je ego.

Gevoelens die je tijdens een droom van zelfmoord kan hebben ondervonden.

Verrast. Ontevredenheid. Verbaasd. Bezorgd. Walgen. Boos. Bang. Onzeker. Triest. Angstig. Tranen. Alleen. Verlaten. Bang.