loading...

Betekenis Dromen Van Zombie

Zombies zijn niet echt, maar in vele films en nachtmerries. Hierdoor kan men aannemen dat dit is een fantastische droom. Dit kan worden geassocieerd met wat je hebt gezien op video, in een film, of op een video game. Daarom, als u zijn onlangs explosed om zombies via deze kanalen dan moet je niet deze betekenis letterlijk te nemen! Als u nog niet zijn blootgesteld aan deze kanalen van de media dan dit “soort” van de droom te geven is een angst in je wakende wereld en kan worden catogrised als een stress droom. Er misschien een gevoel van controle te verliezen of een situatie in je wakende leven, dat is uit de hand.

Betekenis Dromen Van Zombie

Dromen van zombies is een teken dat je bang bent voor een onbekende situatie in je leven zijn. Er misschien iets dat gaat om je gezondheid te bewerkstelligen, zombism kan een directe indicatie van hoe u uw dierbaren moet beschermen. De werkelijke droom kan stel verliezen de mensen waar je om geeft, en wordt voorbereid voor de slechter – in het gezicht van gevaar. Natuurlijk, de angst van de mensen om je heen draaien in een zombie is geen echte angst, in een notendop deze situatie doen geloven als zombie’s niet bestaan. Er zijn geen bekende rekeningen van echte zombies geweest, maar wat zij vertegenwoordigen is mogelijke gezondheidsproblemen – als het draaien in een zombie in je droom. Zodra je in een zombie dan ben je niet meer jezelf. Daarom is de droom is een indicatie dat u zorgen te maken over het draaien in iemand die je niet wilt zijn. Te worden aangevallen door een zombie kan voorstellen schuld. Om een ​​kerkhof te zien – als een persoon komt terug uit de dood te achtervolgen je suggereert dat je een spannende tijd in het leven zal hebben.

In deze droom je kan hebben …

Achtervolgd door zombies.

Veranderd in een zombie.

Beschermd uw huis tegen zombies.

Getuige van een zombie apocalyps.

Gehoord / of had een virus dat maakt dat mensen zich als zombies.

Geprobeerd om te vechten tegen een zombie invasie.

Aangevallen zombies.

Bekend iemand die in een zombie bleek of werd gebeten door een zombie.

Afgesneden hoofd van een zombie’s.

Gedood jezelf voordat je veranderen in een zombie na wordt gebeten.

Gewoon gezien vele zombie’s.

Positieve veranderingen zijn voet als …

Je gehandeld met veel mensen af ​​te weren een zombie aanval.

Je gered iemand die je liefde van zombies.

Rijkdom creëren van ofwel een zombie verhaal of het maken van een zombie film.

Gedetailleerde droom betekent …

Het kan heel beangstigend om te dromen van zombies. Het is belangrijk om de verbinding van waarom zo’n droom gehad vinden. Het misschien, de invoering voorgesteld als gevolg van het kijken naar een enge zombie film. Als de droom is gerelateerd aan tv-kijken, dan is het best niet om de betekenis letterlijk te interpreteren! De droom is waarschijnlijk slechts een weergave van uw eigen onderbewustzijn afspelen van de film die u net zag. Echter, als je het gevoel dat externe factoren deze droom niet beïnvloeden en u veranderen in een zombie, deze droom vertegenwoordigt uw eigen angst om iets in het leven te verliezen – normaal gezondheid gerelateerde. Turering in een zombie is indicatief voor genezing en zorgen voor een emotionele herstel. Te worden achtervolgd door een groep zombies kunnen betekenen aanhoudende problemen of aanhoudende ziekte. Het is nog steeds een goed teken van de toekomstige genezing.

Zombie’s kunnen ook aangeven creativiteit – vooral verbonden met kunst. Om te dromen van het creëren van een film bijvoorbeeld, dit is een positief teken voor je eigen mogelijkheden, groei en creatieve inspiratie in je leven. Bijvoorbeeld, het creëren van je eigen zombie film-plot gebaseerd verhaal en vervolgens met het uitgegroeid tot een succesvol manuscript wordt geassocieerd met succes in het wakende leven. Dus deze droom is minder te maken met de werkelijke zombie onderwerp, en meer te maken met het succes dat u geld en veiligheid en sociale acceptatie zal brengen.

Om te dromen van een wereld zombie-epidemie aan te geven van de problemen. Te dromen van de wereld te veranderen afkerig in het leven geeft een gevoel van verlies van controle in je wakende leven. Overwegen gebieden van je eigen leven die uit de hand of is er iemand die uw hulp nodig? Om te zien zombies proberen om uw huis binnen te gaan suggereert dat je overweldigd door een andere en dat je het gevoel dat dit resulteert in niet duidelijk denken.

Iemand die je liefde of zorg over uit een zombie uitbraak besparing geeft een diep verlangen om deze persoon te houden. U kunt worstelen om hun goedkeuring te hebben. Ze op te slaan en de bereidheid om te vechten tegen de ondoden is een heroïsche verbinding, wat aangeeft dat dit is een persoon die je bent heel dicht bij en vertrouwen.

Dit kan een toename van deze relatie te tonen en duidt succes.

Deze droom is in samenwerking met de volgende scenario’s in je leven …

Zorgen over en een andere persoon te vertrouwen

Wordt bezorgd over dierbaren

Gezondheid en genezing

Omdat het uit de hand in je wakende wereld

Omdat het onzeker over de toekomst

Gevoel bedreigd

Met de overheid of een andere persoon aan de macht je aanvallen

Kijken naar Sean of the Dead, 28 Days Later, Fright Night, Night of the Living Dead, of een andere ontzagwekkende zombie film (alsjeblieft niet deze betekenis associëren als je deze films onlangs bekeken)

Gevoelens die je tijdens een droom van zombies hebben ondervonden …

Wordt aangevallen door de zombie’s. Bang. Bezorgd. Onzeker. Benadrukt. Bang. Bepaald. Standvastigheid. Walging. Nerveus. Zorg.