loading...

Betekenis Dromen Van Zwembad

Een pool van het water in je droom geeft plezier en is ook een spiegel voor je eigen ziel. Alles met water in een droom gaat een indicatie van je eigen emoties of inspiratie te zijn. Water kan ook betrekking hebben op de liefde en intuïtie. Het is de aard van het water om de vloeistof en het kan verschillende dingen voor verschillende mensen betekenen. Je eigen gevoelens over het zwembad die je ziet in je droom moet worden beschouwd bij het maken van een interpretatie.

 

In deze droom je kan hebben …

Zwom in een zwembad.

Gezien een plas water.

Duwde iemand (of geduwd) in het water.

Gezien vuil of troebel water.

Zag je reflectie in een plas water.

Zwom in een openbaar zwembad (of zwembad).

Is een badmeester.

Gepland om te gaan naar een zwembad.

Positieve veranderingen zijn voet als …

Je ziet een schone plas water.

Je zwemt door de diepe einde van het zwembad en op hun gemak voelen met vermelding van het sorteren van uw problemen in je leven.

Je zweven in een zwembad.

Gedetailleerde droom betekent …

Zwembaden zijn voorbeelden van emotionele diepte. Als je een zwembad in een droom, het is een teken dat je nodig hebt om aandacht te besteden aan uw eigen interne emoties.

Te denken aan een pool betekent ontspanning, rust, luxe en gemak. U hebt een rust nu – je mentaal moe en de noodzaak om een ​​time-out te nemen. Maak tijd om je emoties te begrijpen en zich richten op het omgaan met je gevoelens. Deze droom geeft spanning om je heen in je leven en je moet een stap terug om het meer duidelijk te zien.

Als je droomt dat je zwemmen in het diepe deel van het zwembad betekent dat je gevoelens zijn uiterst ingewikkeld en soms te diep voor u om door te waden. Als je droomt dat je zwemmen rond het ondiepe einde van het zwembad houdt in dat u omgaan met je gevoelens gemakkelijk. Voor te stellen een duidelijke pool betekent dat je letterlijk leeg voelt en ontbreken van gevoelens.

Te dromen van een prullenbak gevuld of troebel zwembad laat zien dat je met een overmaat in je leven dat je corrumperen. Te denken aan een schone zwembad betekent comfort en acceptatie van negativiteit of onzekerheid in uw bestaan. Je hebt voorbereid voor bepaalde problemen plus ze denken voordat u als u nodig hebt om ze te overwegen

Dit is echt gewoonlijk een symbolische aanwijzing dat met de tijd manier heb je om het merk je innerlijke nieuwe ideeën te vernieuwen. Veel mensen normaal denken zwembaden wanneer het tijd is om terug naar een veel meer plezierige activiteit te verplaatsen. U moet deze droom te waarderen als het betekent nodig hebt voor je om samen te herenigen met uw onderbewustzijn.

Om te zwemmen in een vreedzame zwembad of drijvend in een zorgeloze karakter stel betekent dat er later op kalm zal zijn. Wanneer het zwembad was niet schoon dan dingen zal iets belasten, binnen de komende toekomst.

Deze droom is in samenwerking met de volgende scenario’s in je leven …

Het onder stress of getrokken te veel verschillende manieren.

Onzeker over de toekomst.

Openstellen voor mensen.

Willen een verandering in je leven.

Expressie of creativiteit (zelfexpressie).

Wordt onderdrukt of het gevoel alsof niemand ‘krijgt’ je.

Vereenvoudiging van uw leven.

Herstellende van verlies of trauma uit het verleden.

Gevoelens die je tijdens een droom van een vliegtuig kan hebben ondervonden …

Blij. Pret. Levendig. Gezond. Sterk. Vredig. Kalmte. Koel. Relaxed. Nice. Geëxtrapoleerd. Ziek. Ongelukkig. Nieuwsgierig. Verstrooid