loading...

Dromen Betekenis Aardbeving

Dromen betekenis aardbeving  – Een aardbeving in je droom is de voorbode van een verhuizing of sociale transformatie. Om iets over aardbevingen droom is een teken dat u uw bedrijf of baan zou kunnen verliezen, maar dat u deze moeilijkheden zal overwinnen. Verrassend, in de Oost-traditie, een aardbeving is geen slechte droom, want het voorspelt een overwinning. U kunt ook nieuws te ontvangen. In plaats daarvan, zowel de Perzen en Westerlingen zijn van mening dat deze droom voorspelt een plotselinge verandering, grote en onverwachte.

In uw droom je kan hebben …

Je ziet een aardbeving.

U bent in een aardbeving.

Je hoort over een aardbeving.

Gebouw instorten tijdens een aardbeving.

Mensen sterven in een aardbeving.

Mensen onder het puin van ingestorte gebouwen in een aardbeving.

Positieve veranderingen zijn voet als …

Ga uit van een moeilijke situatie.

Maak een aantal veranderingen in je leven.

Besteed aandacht aan de acties die je doet.

Maak orde in je leven.

Heeft onhaalbaar doelen niet ingesteld.

Proberen om meer vooruitgang te maken.

Laat jezelf beter.

Gedetailleerde droom interpretatie …

Op het eerste gezicht, kan het beeld van een aardbeving of een ramp hebben betrekking op een voorspellende droom over een mogelijke aardse ramp, voor de echte. De droom kan worden beïnvloed door de recente gebeurtenissen, of het kan een invloed van de media zijn. Maar als we dieper kijken, kunnen we denken (in freudiaanse termen) dat een aardbeving de voorteken voor sentimentele of erotische verbindingen met de echtelijke leven kan zijn, en misschien met een bepaalde verandering, die wordt verwacht.

Ook als we rekening houden met de bredere visie van een ander psychoanalyticus, Jung, we denken dat de aardbeving een toespeling op persoonlijke transformatie zou kunnen zijn: sterke emoties worden geïllustreerd door de symboliek van de ramp. De oplossing voor het probleem zou innerlijk begrip aan de binnenste ontplooiing bereiken. Inner verduidelijking impliceert een volledige en bewuste deelname in de transformatie dat het zelf wordt blootgesteld. Als die verklaring niet zal worden gerealiseerd, zal de dromer gesloten blijven, opgesloten in zichzelf.

Rekening houdend met al deze connotaties en ze te koppelen aan je persoonlijke leven, wij hopen dat u de ware betekenis dat de droom van een aardbeving stelt voor om u door krachtige beelden te vinden. Alleen de dromer heeft immers de sleutel tot zijn dromen …

Deze droom zal je uiteindelijk dwingen om een ​​beslissing van een soort te maken. Wordt bezorgd door deze gebeurtenis in je droom betekent dat er iets is uit uw controle, en het is tijd om de teugels te nemen en beginnen de verandering die je nodig hebt.

In het algemeen kan een aardbeving en iedere natuurramp in je droom het voorteken van de prestaties. Voor mensen in de liefde, dromen van een ramp betekent dat binnenkort de klokken zal ring voor een bruiloft. Om te dromen van een aardbeving of een andere situatie die verandert in een ramp suggereert dat je zou kunnen krijgen gekwetst als je geen aandacht besteden aan de acties die je doet.

Als de aardbeving in je droom duurt voor een lange tijd, dit is het teken van zorgen over de gezondheid van een vriend. Indien de aardbeving kort is, betekent dit dat je nerveus en prikkelbaar zijn. Het zien van mensen onder het puin van ingestorte gebouwen in een aardbeving suggereert slecht nieuws van iemand ver weg. Getuige van een ramp die door een aardbeving kan ook aangeven dat u een aantal belangrijke acties zal voltooien, maar het kan ook de voorbode van de armoede en een grote verandering in je leven.

De droom van een aardbeving is verbonden met een onbewuste angst dat zijn bewustzijn induceert. U bent gewaarschuwd plotselinge veranderingen, die zal werpen het ritme van je leven. Nadat je hebt gedroomd over een aardbeving, moet u vertrouwen op uw moed, en tot op zekere hoogte om kleine veranderingen aan te brengen, misschien zelfs vanaf het begin helemaal opnieuw. Soms, een aardbeving duidt op een verandering van karakter, die in feite, je begrijpt het niet, en dat moet correct worden geïnterpreteerd.

Een aardbeving in je droom is het teken van grote verandering, en dat je slecht nieuws van iemand die in het buitenland wonen kunnen ontvangen. Om iets over een aardbeving droom is een teken dat u een deel van uw zakelijke deals of zelfs uw baan zou kunnen verliezen, maar je zult deze moeilijkheden te overwinnen.

Gevoelens die je tijdens een droom van een aardbeving kan hebben ondervonden …

Bang. Verbaasd. Doodsbang. Ongelukkig. Verbijsterd. Triest. Boos. Verrast. Bezorgd. Angstig. Bang. Onzeker.

Recent search terms:

  • dromen over aardbeving