loading...

Dromen Betekenis Abortus

Dromen betekenis abortus – De beëindiging van een baby in je droom geeft aan dat u niet langer iets in je leven wilt. Deze droom vertegenwoordigt ook het gevoel van eenzaamheid, schuld, gevoeligheid en mogelijk angst. Er is een positief aspect van deze droom in die u op zoek bent naar een nieuw begin en nieuwe richtingen met betrekking tot zakelijke onderneming.

De belangrijkste boodschap van deze droom is om te begrijpen om problemen te overwinnen gebeurtenissen in je leven. Zwangerschap is een plezierige tijd in termen van te wachten voor een kind. Deze droom laat zien dat het belangrijk is dat we niet opgeven plezierige tijden, dit is heel erg verbonden met hoe je emoties los binnen. Dit is ook een genezende droom. U werkt in de richting van acceptatie en het oplossen van je onbewuste gevoelens

Als een man is het hebben van deze droom betekent dit meestal dat hij ervaart schuldgevoelens en hij kan anticiperen op falen in de liefde of geld. Het kan een waarschuwing over uw gezondheid of het kan aangeven dat uw gevoel significante bezorgdheid over uw huidige inspanningen.

Je mag hebben…

Ondervonden een abortus.

Gestuit op een beëindiging of deze getuige.

Beschouwd als een abortus.

Positieve veranderingen zijn voet als …

De algemene voorwaarden in uw droom waren positief in de natuur.

De ervaring in je droom was blij / tevredenheid.

Het was belangrijk voor u om de beëindiging naar gebieden vervullen in je leven bv hebben om naar gelukkige tijden.

Op het einde van de beëindiging niet doorgaan.

Je was in de volledige controle over de situaties in je droom.

Nieuwe begin in uw leven nodig zijn als in je droom …

Je hebt ervaren elke vorm van emotionele pijn in je droom.

De droom omvatte gevoel emotioneel overstuur.

Dat je een operatie in je droom.

Gebieden van je leven dat deze droom is verbonden met …

Een nieuw begin zijn op de kaarten.

Je hebt het gevoel gevangen door je emoties.

Gedetailleerde droom interpretatie …

Jullie zijn op zoek naar een oplossing met betrekking tot vooruit. Het kan nodig zijn om te kunnen erkennen dat een gebeurtenis of een emotie op een bepaalde manier moet worden afgewezen. Deze droom is wake-up call in die je nodig hebt om het vermogen om helder te kijken naar je leven om je heen te hebben. Wat negatief is? Je kan hebben ondervonden moeilijkheden bij het maken van plannen voor de toekomst en deze droom kan betekenen dat u op zoek bent naar de vrijheid om die beslissingen of moeilijke keuzes te maken.

Er is een gevaar dat je gaat tegenslag geestelijk te zijn en te erkennen dat deze droom geeft uw vermogen volledig gericht op uw acties in uw leven. Je bent in staat om nieuwe ideeën en concepten. Misschien bent u op reis bent in een nieuw begin is en dat deze droom geeft aan dat uw emoties moeten worden vrijgegeven om de ervaring voor de toekomst te genieten. Als je een baby in het wakende leven hebben gehad deze droom geeft aan dat een besluit binnenkort zal komen over en het is tijd voor u om daadwerkelijk de tijd om dit te realiseren nemen.

Deze droom laat zien dat we kunnen worden gedwongen op te geven een tijd in het voordeel van iets anders dat is veel beter.

Als uw droom is meer dan een beëindiging kan symboliseren je heel emotioneel geworden. Deze droom laat zien dat je nodig hebt om recente besluiten herzien, om ervoor te zorgen dat je beschermd tegen de mogelijkheid van ongunstige situaties die in je leven kan komen in de nabije toekomst. Er kan een noodzaak om gebieden herzien in je leven om ze beter te maken.

Gevoelens die je tijdens een droom van een abortus hebben ondervonden …

Onrustig. Gevoeligheid. Afwijzing. Angst. Het overwinnen van problemen of moeilijke tijden te wachten. Geen uitweg. Afwezigheid. Openheid in een situatie. Onvermogen om te begrijpen waarom dit gebeurt aan u. Ongelukkig. Problemen. Kwesties die lijken je vooruitgang in het leven te belemmeren. Pijnlijke ervaring. Emotionele druk. Onvermogen om te begrijpen waarom je dit element in je droom hebben gezien. Gevoel bedrogen. Bang. Triest. Niet in staat om de realiteit onder ogen zien. Bang. Pijnlijk. Bezorgd over uw gezondheid. Vrijheid. Zwanger zijn.