loading...

Dromen Betekenis Kinderen

Dromen betekenis kinderen – Er zijn zoveel manieren waarop je kunt dromen over kinderen, dat het moeilijk is vast te pinnen de exacte betekenis van uw specifieke droom. Het feit dat je droom gaat om een ​​kind toont een complexe relatie met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Vaak is het kind in je droom vertegenwoordigt het innerlijke kind verlangen vrij en gekoesterd te worden.

Dromen over de kinderen zijn zo groot en gevarieerd, dat het moeilijk is om een ​​betekenis toe te kennen aan elke droom. Echter, de meeste vaak dromen over kinderen zijn vertegenwoordiger van uw innerlijke kind. Als u twijfelt over de betekenis van uw droom, of indien geen van de scenario’s hieronder beschrijf uw specifieke complexe droom, probeer dan op zoek naar de specifieke kenmerken van die droom als ze betrekking hebben op uw innerlijke kind.

Als, bijvoorbeeld, het kind in je droom is het beklimmen van een ladder, kijk naar “klimmen” te zien dat het je innerlijke kind moeite om het te maken naar de top en succesvol kan zijn. Als je een droom over een kind valt, kan je innerlijke kind voelen zich verslagen en ook opgegroeid. Als uw kind wordt gekooid, dan heb je problemen uiten van je leuke, speelse kant. Nogmaals, kijk in details te zien wat het geheel van je droom kan betekenen.

In uw droom je kan hebben …

Is een kind.

Gestuit op een gelukkig kind.

Ondervonden een kind overstuur was.

Bevallen van een kind.

Plotseling is de ouder van kinderen.

Gedroomd over je eigen kind (eren).

Droomde over iemand anders kind (eren).

Droomde dat de kinderen van iemand anders waren uw eigen.

Ontvoerde kinderen.

Gezien kinderen zetten in volwassen situaties.

Gezien de kinderen als ze zouden moeten.

Wilde kinderen.

Voelde kinderachtig.

Gedroeg zich in kinderlijke manieren.

Positieve veranderingen zijn voet als …

Het kind leek gelukkig en gezond.

Het kind heeft gehandeld op een manier die past bij zijn of haar leeftijd zijn.

U werd een kind voor een korte tijd.

Je bevallen van een kind je wilde en geliefd.

Gedetailleerde droom interpretatie …

U mag het gevoel van hoe je als een kind of het andere kind in je droom voelde hebben gekregen. Als hij kind leek gelukkig en gezond, het is een goed teken. Gelukkig en gezonde kinderen weerspiegelen een gelukkig en goed vervuld innerlijke kind. U drukt zich vrij en je hebt net genoeg van je innerlijke kind tonen.

Als het kind in je droom is ongelukkig of ziek zijn, is er iets om bezorgd te zijn over. Je innerlijke kind probeert uit te komen, maar het lijdt. U bent niet jezelf toestaat om de eenvoudigere dingen in het leven. Doe iets wat je liefde, en niet zozeer op de gevolgen richten. Spelen een video game, tekenfilms kijken, doe een puzzel, of speel een bordspel. Je innerlijke kind zal u er dankbaar voor zijn.

Als je een kind te worden in je droom, kan het een positief teken zijn. Echter, als je jezelf vast in het lichaam van een kind en je wilt vrij te breken, je houdt jezelf terug uit het vervullen van iets of je terughoudend over een belangrijke leven te veranderen zijn. U bent niet werken aan je doelen en worden te veel tijd doorbrengen in een fantasiewereld.

Als je bevallen van een kind, kunt u voorzag de vruchtbaarheid van uzelf of een geliefde in de nabije toekomst. Als alternatief, je bent verlangen naar een kind of een relatie zelf. Als je een ouder plotseling, kunt u na te denken over een belangrijke leven te veranderen. Je kan voelen als gebeurtenissen in je leven komen te snel, en je zou willen dat ze zou vertragen. Je werk, schoolwerk, of nieuwe relatie zijn allemaal bewegen te snel, en je onderbewustzijn is je te vertellen te vertragen en neem een ​​pauze.

Deze droom is in samenwerking met de volgende scenario’s in je leven …

Terughoudendheid over / aanvaarding van een belangrijke leven te veranderen.

Verhuizen naar de volgende fase van volwassenheid.

Het vinden van een baan of terug te gaan naar school.

Nieuwe relaties.

Zwangerschap, bevalling, of ouderschap.

Emotionele en fysieke gezondheid.

Gevoelens die je tijdens een droom van kinderen kunnen hebben ondervonden …

Geluk. Speelsheid. Voeding. Liefde. Aanvaarding. Angst. Zorgen. Egoïsme. Onbaatzuchtigheid. Zorgzaam. Gevoed. Verzorgende. Zelfopoffering. Jeugdig. Oud.