loading...

Dromen Betekenis Leeuw

Dromen betekenis leeuw  – Een leeuw in je droom toont gunstige omstandigheden, en in sommige gevallen kracht en poreusheid in je leven. Als uw droom is over de leeuw steeds binnenlandse of wilde shows die je voelt wat voorbestemd schuld.

Als de leeuw was man eten of je in safari dan laat dit zien dat je droom is verbonden met een risico van het nemen van kansen gokken – dus te voorkomen proberen om te gokken voor de komende maanden. Een leeuw in een droom kunt u bellen om uw eigen controle over anderen beweren. Als je wordt aangevallen door een leeuw dan kan dit een nogal enge droom. Als je hulpeloos en kwetsbaar voelen dan betekent dit dat u zal doen in het wakende leven. Als de leeuw in een kooi dan suggereert dit dat men bang is voor de macht en het gevoel dat het moet worden tegengehouden. Leeuwen zijn de koningen van de dierenwereld en krachtige jagers.

In uw droom je kan hebben …

Aangevallen door een leeuw.

Gezien een leeuw in een bos of safari.

Gegaan op een safari.

Achtervolgd door een leeuw.

Veranderd in een leeuw.

De leeuw in tarotkaarten.

Positieve veranderingen zijn voet als …

De leeuw was vriendelijk.

De leeuw was gouden.

Gedetailleerde droom interpretatie …

De leeuw is een symbool van agressie, geluk, royalty en trots. De leeuw in dromen weerspiegelen het dier of instinctieve deel van uw natuur, dus als de felle dier terroriseren je in een droom overwegen wat dit dier staat voor u en wat het zegt. Te worden achtervolgd door een leeuw is een gemeenschappelijke droom. Het kan ook een deel van jezelf je moeilijk onder controle te vertegenwoordigen. En omdat we vaak kenmerken of persoonlijkheidskenmerken toewijzen aan leeuw, dromen van worden gedood door een leeuw kan ook symboliseren buikgevoel die we hebben over anderen. Een aanvallende leeuw, kunnen verbeelden hoe we zien iemand die agressief tegenover ons. Te gaan op een safari betekent dat anderen naar u nuttig zal zijn.

Maatschappelijk succes zou kunnen zijn van u als u merkt dat een leeuw gaan zitten in je droom. Hoor de leeuw brullen en je hebt te maken met een persoon die is jaloers. Een leeuw cub voorspelt een waardevolle nieuwe vriend.

De typische leeuw droom bevatten de beelden die ons bekend zijn, maar tegelijkertijd iets dat niet bekend is en obscure we erkennen. Traditioneel worden de kenmerken van de droom toegepast op de wereld van de mens, vaak het zien van het dier als een voorbode van pech of geluk. De leeuw in de tarot dek is een geluk.

Als je vecht een leeuw, is dit het teken van schandaal. Als je vecht een pak van leeuwen, deze droom betekent minachting. Om de leeuw hoofd zien is een positief voorteken het suggereert dat je trouw zal winnen.

De leeuw staat voor de “mannelijke” deel van onze natuur. Een deel van onze persoonlijkheid kan de rol van de man of vrouw die we hebben om te spelen zijn. Voor de meesten van ons, dat het geslacht rol is afhankelijk van de fysieke seks. Maar Jung, zoals Freud en Adler weer anderen, het gevoel dat we allemaal echt biseksueel karakter. Wanneer we beginnen met onze manier van leven in de baarmoeder, hebben we ongedifferentieerde voortplantingsorganen die net progressief man of vrouw, bedwelmd door hormonen in het lichaam te worden. Ook wanneer we beginnen onze sociale leven als kinderen, we zijn geen man en vrouw binnen het sociaal opzicht tot de maatschappij voldoet ons in mannen of vrouwen.

In de meeste gemeenten, de anticipatie gezet op mannen en vrouwen verschillen, maar in de huidige wereld van vandaag, hebben we veel resten van traditionele anticipatie. Vrouwen blijven waarschijnlijk home-makers en verzorgers mannen blijven waarschijnlijk sterk kostwinners te zijn te zijn. Ja, wat betekent dit voor uw droom van een leeuw. Gewoon, betekent dat de droom die u tonen meer mannelijke pacht. Om de tanden van een leeuw te zien is een positieve droom waaruit blijkt dat er een grote uitkomst van agressie zal zijn. Om te zien een leeuw wordt gewonnen in een veldslag is een positief voorteken betekent succes in de toekomst.

Een zwarte leeuw is een negatief voorteken. Het wordt geassocieerd met schade in het leven. Om te zien een witte leeuw is aangesloten op een magisch nieuw begin. Het kan ook wijzen op een bewustzijn van het leven. Als de leeuw neemt in de droom dit suggereert mogelijke aanvallen van anderen. Om te zien van een man rijden op een leeuw betekent succes. Voor een leeuw in een kooi betekent dat u wilt anderen te beheersen. Om te dromen van welpen geeft nieuwe liefhebbers en gelukkige tijden vooruit. Een leeuw is ook het symbool van de astrologie teken van Leo, dus een leeuw in een droom kan iemand in je leven die geboren onder dit sterrenbeeld Leeuw te symboliseren.

Gevoelens die je tijdens een droom van een leeuw kan hebben ondervonden.

Doodsbang. Verrast. Angstig. Bezorgd. Vreemd. Onzeker. Verward. Overweldigd. Beledigd. Bang.