loading...

Dromen Betekenis Mes

Dromen betekenis mes  – Een wapen in je droom betekent dat je nodig hebt om elementen van het leven te benaderen met uiterste voorzichtigheid. Om een ​​wapen gericht tegen u te vinden. Om in een strijd betekent dat je geweld tegenkomen. Deze droom geeft aan dat het tijd is om na te denken over hoe anderen u behandelen. Het is belangrijk om agressieve mensen uit je leven te verwijderen. Hieronder zijn specifieke wapens die in je dromen, waarin individuele betekenis zouden kunnen verschijnen.

In uw droom je kan hebben …

Gezien een wapen.

Gezien iemand die je aanvallen met een wapen.

Een mes.

Een dolk.

Een pijl.

Een geweer of pistool.

Dart.

Positieve veranderingen zijn voet als …

Je was niet gewond.

Je leeft.

Het was niet beangstigend.

Gedetailleerde droom interpretatie …

Als je droomt van de mensen steeds agressiever en het gebruik van wapens, dan is het duidelijk dat je moet denken van de redenen waarom u deze droom hebben gehad. Dit is een wake up call voor misschien denken over wat en hoe u bepaalde gebieden van je leven kan verbeteren.

Dingen na te denken over …

Hoe je kunt verbeteren sommige gebieden van je leven.

De richting van resolutie met je vijanden.

Re-evaluatie van uw leven om dingen te verbeteren.

Mes

Een mes is meestal een teken van verdeeldheid, en het zien van een in je droom betekent dat je nodig hebt om je leven te herzien, knippen dingen uit, en zich te ontdoen van iets. Het mes zelf moet worden beoordeeld. Bijvoorbeeld, een Zwitsers zakmes is veel gewelddadiger dan een tafel mes. Beide worden gebruikt op dezelfde manier, maar de Zwitserse zakmes agressiever. U kunt het gevoel dat je bent bezig met een psychische innerlijke gevecht met jezelf, niet wetend welke kant te zetten in tijden van nood. Als je merkt dat je wordt aangevallen met een mes, geeft dit aan dat het tijd is om te denken dat je een aantal vijanden om je heen. Zorg ervoor dat je duidelijk kunt verplaatsen in de richting van resolutie die vijanden, of ze zullen je kwaad in de toekomst. Als de snede is stomp, betekent dit dat je in staat om een ​​oplossing te vinden, terwijl als de rand is scherp, dingen zijn waarschijnlijk veel sneller worden opgelost zijn. U kunt het gevoel dat je een soort van bescherming in het leven nodig hebben. Als u met een mes in je droom, betekent het dat je probeert om uit de buurt van een relatie bewegen, en uiteindelijk het voor uw eigen geestelijke gezondheid.

Als je een vrouw bent en je droomt van wordt gestoken met een mes dan betekent dit dat u zich zorgen maakt. Als je een man bent, dan is deze droom toont agressie. Je moet leren om je humeur te controleren. Het kan de harde tijden en moeilijkheden die je ervaart in je leven te geven. Als u zichzelf verminken zelf met behulp van een mes te overwegen uw acties en / of verslavingen, en hoe je kunt krijgen over hen. Het is tijd voor meditatie, dus neem de hint van je onbewuste geest en wijzigen of te beëindigen uw slechte gedachten of handelingen aan anderen.

Dolk

Dromen, die dolken betrekken vertegenwoordigen vaak een offer op een bepaalde manier. Als de dolk wordt gedraaid op u op enigerlei wijze, het betekent dat je gaat om te vinden dat je moet werken met iemand, om terug in sommige wijken. Er zijn twee belangrijke gedachten in verband met dolken. Ten eerste, dit is een droom verdediging tegen iets in de echte wereld, en ten tweede, dit is een aanval op u persoonlijk. Zoals bij elk wapen, de dolk representeert de ontwikkeling van agressief gedrag. Dit kan een indicatie zijn dat u belangrijke woede tegenover iemand zijn gevoel zijn. U misschien bang dat anderen je kunnen bedriegen of gebruik maken van uw betere natuur. Als u doden of verwonden van een vermeende vijand in je droom, kan je onbewuste geest je aanmoedigen om je angst te overwinnen.

Pijl

Als uw droom impliceert worden gedood door een pijl. De pijl wordt geassocieerd met liefde, en het kan betekenen dat je nodig hebt om je eigen instinct vertrouwen in om deze te verplaatsen naar de toekomst met geluk.

Geweer of pistool

Dit wapen geeft aan dat je gevoel van seksuele agressie. Als je zelf schieten, betekent dit dat het tijd is om uw leven opnieuw te evalueren om dingen beter te maken. Misschien heb je een nieuw huis, baan of relatie nodig. Als je droomt je wordt neergeschoten door iemand anders het kan betekenen dat sommige mensen gaan om u te helpen deze verandering in je leven te maken, en je hoeft alleen maar om ze te herkennen en leunen op hen om deze verandering te maken.

Deze droom symboliseert dat je voelt ook een zekere mate van bescherming over een aantal van de dingen in je leven. Een pistool kan ook betekenen bende cultuur, en dat het toont enkele badge om dingen beter in het leven op een bepaalde manier te maken. Met een pistool op je storend kan zijn, maar dit betekent dat iemand je probeert te negatief beïnvloeden. Als een man ziet zichzelf geschoten, of een pistool op hem gericht in de droom, kan dit betekenen dat zijn territorium wordt ondervraagd, en hij kan het verliezen. Het is belangrijk voor hem om een ​​greep van dit te nemen en verder te gaan met vertrouwen.

Dart

Dit vertegenwoordigt de noodzaak om meer uit het leven willen. Een pijl wordt vaak gezien als kracht, zeker als je ziet ook de kleur rood, wat geluk betekent. In een situatie zult u ervoor zorgen dat u komen op de top. U moet nu rusten, maar zorg ervoor dat als de dingen verdraaien in je leven, kun je alles op koers te houden en iedereen gelukkig. Trakteer uzelf op wat je echt wilt doen in de wereld.

Als je merkt dat je eigenlijk het spel te spelen darts, betekent dit moeilijke tijden te wachten. Dit kan zijn in relatie tot uw verwachtingen voor de toekomst. Iets dat klinkt als een geweldig idee zal uiteindelijk niet zo groot als je eerst gehoopt. De dart vertegenwoordigt ook een aanbod of voorstel van de liefde. Dit kan een ongewenst voorstel dat u vormgeven op een bepaalde manier gaan vooruit zijn. Stop te klikken op uw vingers, en verwachten dat een persoon verschijnt alleen in uw leven. Het is tijd voor een verandering. Als die persoon is op dit moment in je leven, dan toont uw relaties zullen na verloop van tijd te verbeteren.

Gevoelens die je tijdens een droom van mes, dolk, en andere wapens hebben ondervonden …

Woedend. Moe. Lui. Verward. Boos. Overweldigd. Slechtgehumeurd. Beledigd. Onzeker. Boos. Boos.