loading...

Dromen Betekenis Politie

Dromen betekenis politie  – Politie te zien in een droom vertegenwoordigt regels. Toen de politie proberen om je te arresteren voor een misdaad die je niet schuldig aan dan is dit een positieve droom die je zal winnen tegen concurrentie. De politie op erewoord te zien, suggereert verontrustende problemen gaan binnenkort gebeuren. Politieagenten kunnen symboliseren dat je de regels en voorschriften met betrekking tot de gemeenschap te behouden. Zij kunnen je zelfbewustzijn het gevoel van ingetogen in het wakende leven vertegenwoordigen, en ook. Freud stelde dat de politie zeker een super-ego beeld, dat taboes die voortkomen uit je kindertijd vertegenwoordigt. Te worden lastig gevallen geeft aan dat u nodig hebt om wat tijd te nemen en een boek lezen, of tijd voor jezelf.

Als je droomt in rekening worden gebracht door een politieagent dan toont dit oneerlijkheid van een groot aantal situaties. Je kan heel goed worden geïrriteerd door uw kwalen en ook van mening dat de dingen niet goed zijn in je leven. Moet u voor ogen blijven gevangen zou het sex symbool of misschien emoties steeds ingetogen. Te worden getroffen door een politieagent geeft je innerlijke gedachten verbonden met schuld. Omgekeerd, voor u om te ‘arresteren’ een individu betekent dat emoties zullen hoog oplopen. Als je wordt achtervolgd door de politie kan aangeven dat u moet omgaan met beschuldigingen in het wakende leven. Om te dromen van wordt gearresteerd voor een misdaad die je deed vermoeden dat u een schuld gereden geest.

In deze droom je kan hebben …

Lastiggevallen door de politie.

Gearresteerd.

Achtervolgd door de politie.

Gearresteerd door de politie.

Gearresteerd voor een misdaad die je niet begaan.

Positieve veranderingen zijn voet als …

Jij was de politieagent.

De droom was positief in de natuur.

Gedetailleerde droom betekent …

Om een ​​politiemacht te zien in je droom vertegenwoordigt uw wens voor de regels, dit geeft ook een erkenning van de verplichtingen en regels in uw leven. Wetshandhavers in je droom vertegenwoordigt een kader, de regels, maar ook als een poging om anderen te beheren. Een veel duidelijker interpretatie van het zien van de politie in je droom waarschuwt dat je nodig hebt uit de buurt van roekeloos gedrag te sturen.

Als je droomt dat je door de politie gearresteerd, geeft aan dat je gewoon het gevoel seksueel of zelfs mentaal ingetogen omdat iemand anders. Als je droomt dat je een politieagent, betekent uw persoonlijke gevoel voor moraal en geest. De droom kan dienen om u te helpen bij het verminderen van uw buitensporige uitgaven. Wanneer u terugkerende dromen dat je een politieman, zou het betekenen van uw acties in het verleden heb je je schuldig voelen gemaakt. De wet- en regelgeving aan te geven structuur en controle in je leven. Om de regels te breken toont uw zelfbevestiging en uw wens om een ​​opwindend leven.

Om te verlangen dat je het verkrijgen van problemen in contact komen met politie, betekent het u wel aan uw individuele gezaghebbendheid in tijden begrijpen. Je moet controle te grijpen en de leiding van de werkelijke pad van de levensstijl.

Als je droomt dat je gestopt door de politie, geeft aan dat u moet proberen om een ​​nieuwe baan te vinden, en beginnen op een lager niveau. Om uit te vinden of zelfs te dromen dat je een officier het runnen van een moord onderzoek geeft aan dat een sluwe kant van je karakter kunnen komen over. is in rep en roer samen met uw ethische voorschriften.

Oude betekenis: Oude woordenboeken staat te dromen van een politieagent betekent dat u wordt geholpen door een familielid.

Deze droom is in samenwerking met de volgende scenario’s in je leven …

Regels en voorschriften.

Gevoelens die je tijdens een droom van een politieagent hebben ondervonden …

Regels. Regelgeving. Opgewonden. Bezorgd. Bang. Wet.

Probation Officers

Een officier proeftijd in een droom is een gezaghebbende figuur. Dit soort dromen zijn over de beperkingen en regels in je leven. Als je droomt van reclasseringsambtenaren specifiek is verwijzingen te hoeven dingen makkelijker in je leven en dat je waarschijnlijk succes te vinden door het volgen van regels, het creëren van grenzen voor uw eigen zelf, of overtreffen uw eigen verwachtingen.

In deze droom je kan hebben …

Vrijgelaten uit de gevangenis met de reclassering

Een ontmoeting met een reclasseringsambtenaar

Nam iemand om hun proeftijd afdeling

Gezien reclasseringsambtenaar in een vreemde omgeving (zoals het moest een aan het werk zien of uw echtgenoot heeft u één)

Vroeg voor proeftijd

Ging voor een proeftijd plank en had je daden geoordeeld

Werden vrijgelaten uit de reclassering

Had een reclasseringsambtenaar help je de regels buigen of u helpen de vrijheid krijgen

Flirtte of seks gehad met een reclasseringsambtenaar

Positieve veranderingen zijn voet als …

U wordt vrijgelaten uit reclassering

Een parole board brengt je uit de gevangenis en je hebt een reclasseringsambtenaar