loading...

Dromen Betekenis Vijver

Dromen betekenis vijver  – Kleine lichamen van water, zoals een vijver geven rust in je leven. Dit kan een teveel of tekort. De droom over een vijver is een direct inzicht in de psyche van je geest.

In deze droom je kan hebben …

Zie een vijver.

Lopen door een vijver.

Zie een vijver psychiater.

Een droge vijver.

Kijken eenden in een vijver.

Duwen iemand of in een vijver geduwd worden.

Zwemmen of waden in een vijver.

Zie een walgelijk of vuil vijver.

Zie een vijver met een hek eromheen.

Zie je reflectie in een klein zwembad van het water.

Positieve veranderingen zijn voet als …

Je ziet een duidelijke of schone vijver.

Je waden in een vijver gelukkig.

Zie je eenden in een vijver.

Gedetailleerde droom betekent …

Vijvers lijken verbonden met de emoties binnen ons bestaan ​​geworden. Water is uiteraard synoniem onbewuste omdat het beweegt op dezelfde manier die hun gevoelens veranderen. Maar hier het land is het meest belangrijk omdat het symboliseert de details en de werkelijkheid in ons bestaan. Daarom weten we dat de gevoelens in verband met onze algemene leven.

Vijvers in dromen zijn heel duidelijk te zien. Vijvers verbinden vaak momenten wanneer we kijken binnen onze eigen gevoelens. Gewoon onthouden dan de dag ervoor en erachter te komen met welke manieren je hebt vast in je gevoelens. Ook zoeken naar manieren waarop anderen toevallig op te zoeken in hun eigen gevoelens en het analyseren van hun gevoelens. Wanneer je een aantal sterke verbinding kunt plaatsen dan zul je weten wat het algemene onderwerp van de droom is. Zoek dan naar andere aanwijzingen in andere symbolen

Water is al lang gedacht om een ​​beeld te emotioneel en seksueel zijn. De droom van een vijver kan betekenen, hetzij afhankelijk van de persoon. Voor een persoon kan de vijver innerlijke gedachten en gevoelens, terwijl voor een andere persoon kan seksualiteit vertegenwoordigen. Vaak de twee zijn met elkaar verbonden, vooral voor vrouwen.

Een helder en schoon vijver is een teken van duidelijke gedachten en beelden – een duidelijke bewuste of zuiver hart. Een vuile vijver is een die een troebelheid van karakter en de wens wijzigen (afhankelijk van de reactie tot het vuile vijverwater) toont

Deze droom is in samenwerking met de volgende scenario’s in je leven …

Uw leven veranderen ten goede.

Onschuldig en puur.

Met ware bedoelingen.

Meditatie of op zoek naar interne rust.

Erotische gevoelens.

Met balans en helderheid.

Gevoelens die je tijdens een droom van een vijver hebben ondervonden …

Vredig. Blij. Nice. Plezier. Nieuwsgierig. Licht. Gezond. Vredig. Kalmte. Geïnteresseerd.