loading...

Dromen Betekenis Waterval

Dromen betekenis waterval – Een waterval gebeurt op een punt waar de stroom van een rivier heeft zijn weg uitgehold door de onderliggende rock tot een verticale stroming te maken. In dromen, dus een waterval betekent een dramatische punt van verandering en verandering in je leven waar de materialen aspecten van je leven blijven hetzelfde, maar je benadering van het leven en uw begrip van het zelf ondergaat een radicale transformatie. Rivieren in je dromen zijn vertegenwoordiger van uw emotionele en spirituele pad en je vermogen om te gaan met de stroom. Zoals de rivieren te reizen dan watervallen, hebben ze niet de inhoud, alleen maar hun richting te veranderen. Als gevolg hiervan, een waterval in een droom symboliseert een dramatische overloop van emotie en een latere wijziging in de identiteit.

In deze droom je kan hebben …

Omgevallen een waterval.

Gezien familie, vrienden of geliefden vallen over een waterval.

Zag vreemdelingen vallen over een waterval.

Probeerde te klimmen van een waterval.

Stond onder een waterval

Reisde over een waterval in een ton, boot, kano of ander drijvend voorwerp.

Reisde over een waterval in een bed, aan uw bureau of door middel of een andere niet-zwevend object.

Zwaaide over een waterval op een wijnstok.

Gered iemand voordat s / kelderde hij over een waterval.

Gered van het gaan over een waterval.

Gezien of genomen foto’s van een waterval.

Positieve veranderingen zijn voet als …

Je reist veilig over een waterval in een boot.

Je werden zachtjes gestreeld door een waterval.

Je ervaart vreugde en opwinding in de waterval.

Gedetailleerde droom betekent …

Te dromen van vallen over een waterval betekent dat je bent gevangen in een dramatische verandering van de waarneming, die zal leiden tot nieuwe emotioneel bewustzijn die het potentieel heeft om je leven te veranderen is. Kijken naar vrienden of geliefden vallen over een waterval geeft aan fysieke of emotionele afstand van degenen die je van houdt. De droom is waarschuwt u dat actie moet worden genomen om te voorkomen dat de verbinding tussen jou verbroken. Kijken naar vreemdelingen vallen over een waterval impliceert dat er een zekere mate van dissonantie tussen waar je bent in je leven en waar je zou willen zijn. Je voelt je alsof anderen passeren je door en laat je achter, omdat ze bereid zijn om uitdagingen die bang en overweldigen u trotseren.

Staande onder een waterval, als het een positieve ervaring, betekent vernieuwing en reiniging. Het kan ook weerspiegelen het begin van een nieuwe romantische relatie en een uitstorting van seksueel verlangen. Droomt van wordt overspoeld door een waterval houdt in dat je meer problemen verpletteren op je neer dan je dan je aankan. Negatief gedrag en verbindingen die je je dacht in je verleden begraven had kunnen worden overspoelt je.

De interpretatie van dromen waarin u reist over een waterval in een zwevend object is sterk afhankelijk van het object waarin je jezelf in de droom. Als je jezelf in een kano, boot of andere conventionele voertuigen gebruikt om water te navigeren, dan is dit een indicatie dat u bereid bent om de drukte te trotseren zijn en wat tijd en energie in zelfreflectie hebben doorgebracht. Maar als je merkt dat je vallen over een waterval in een niet-zwevend object of een onconventionele auto, dan geeft dit aan dat je wordt meegesleept door de omstandigheden en de emoties die kunnen worden uit uw controle. Besteed aandacht aan het type object dat je in, want dit biedt u een inzicht in welk gebied in je leven vraagt ​​uw aandacht.

Droomt van swingende over een waterval op een wijnstok of wandelen langs de rand van een waterval zonder zich meegesleurd in zijn ijver beide betekenen dat u een inventarisatie van een stortvloed van emoties en proberen om te beslissen hoe om te gaan. In het geval van de wijnstok, dan kunt u last een opwelling van creatieve energie, maar je bent nog niet klaar om te laten gaan en neem de duik in een nieuwe richting.

Dromen van het proberen om omhoog te klimmen een waterval tegen de stroom betekent dat u in strijd zijn met jezelf en de wereld om je heen. Uw koppigheid en angst veroorzaken u in zelf-destructieve manieren om te reageren. Aanhoudende met deze houding zal leiden tot je onder gesleept door je eigen negatieve emoties.

Als je droomt u wordt gered van het gaan over een waterval betekent dat je toestaan ​​afleiding om te voorkomen dat het krijgen van met je leven. Je verspilt je energie richten op triviale informatie in plaats van bereid zijn om de intense verandering vooruit dat je leven verder zou verhuizen geconfronteerd. Dromen van het redden van iemand voordat s / gaat hij over een waterval houdt in dat je het gevoel alsof de wereld om je te snel beweegt en je wilt controle te grijpen. Dit kan zich uiten in een overdreven aanmatigend of confronterende wijze in uw interacties met collega’s, vrienden, familie, en medewerkers.

Deze droom is in samenwerking met de volgende scenario’s in je leven …

Een verandering in de carrière.

Afkoelingsperiode van een affaire.

Nieuwe creatieve project of opdracht.

Steeds verloofd of getrouwd.

Gevoelens die je tijdens een droom van Waterval hebben ondervonden …

Minachting. Uitbundigheid. Durf. Spunk. Lafheid. Stagnatie. Passiviteit. Introspectief. Overspoeld. Ondergedompeld. Omvatte. Optimistisch. Drijfvermogen. Sereen.